1

Man vist in vijver Beekse Bergen

Negen vissen dood of versuft

Safaripark Beekse Bergen Nieuws door

archief oud artikel 29 maart 2010 Toerisme Hilvarenbeek, Noord-Brabant In welke vijver zit genoeg vis en krioelt het niet van vissers? Een 24-jarige visser probeerde deze vragen te beantwoorden en vond de ideale locatie: een vijver in Safaripark Beekse Bergen.

In deze vijver waren net 200 karpers uitgezet door de organisatie van Beekse Bergen. Toen medewerkers de visser ontdekten, had hij al negen vissen uit de vijver gehengeld. De karpers waren inmiddels dood of versuft. De hengelaar sloeg de dieren mogelijk op hun kop om ze uit te schakelen.

Er is een proces-verbaal tegen de man opgemaakt. De verdachte heeft geen vaste woon- of verblijfplaats.

Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen is het grootste wildlife dierenpark van de Benelux met zo'n 1.500 dieren. Er zijn leeuwen, neushoorns, olifanten, jachtluipaarden, zebra's, struisvogels, giraffen en veel meer zoogdieren te zien, maar ook vogels en vissen vliegen en zwemmen hier vrolijk rond. Bezoekers lopen, rijden of varen door het park, waardoor het voelt alsof ze op safari zijn.

Het is mogelijk om in Safaripark Beekse Bergen te overnachten. Neem een kijkje op DagjeWeg.NL! Met een 9,2 van ANWB is Vakantiepark Beekse Bergen leuk voor jong en oud.

Een dagje naar de dieren? Op DagjeWeg.NL vind je alle dierentuinen in Nederland en België!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 29 maart 2010 - 736