1

Landal Greenparks opent nieuwe parken

Opening Orveltermarke en Schuttersbos in voorjaar

Boek een vakantiehuisje bij Landal Orveltermarke Nieuws door

archief oud artikel 13 april 2010 Toerisme Landal Greenparks gaat als een speer in deze dagen van crisis. De afgelopen maand opende de toeristische marktleider twee nieuwe parken in Nederland: Orveltermarke in Drenthe en Schuttersbos op Terschelling.

De nieuwe parken zijn helemaal klaar en van alle gemakken voorzien. Orveltermarke, dat bij het Drentse Orvelte en Witteveen ligt, beschikt over 222 bungalows met voorzieningen als een flatscreen tv, internetaansluiting en open haard. De bungalows op Landal Schuttersbos op Terschelling zijn vergelijkbaar, maar in dit park staan ongeveer dertig vakantiehuisjes. De locaties van de vakantieparken zijn zorgvuldig gekozen. In de omgeving is veel natuur te vinden, maar er zijn ook steden en dorpen in de buurt voor de dagelijkse boodschappen of vertier.

De crisis legt Landal geen windeieren. Veel mensen gaan dichter bij huis op vakantie, dus meer naar Landalparken in eigen land. "Opnieuw kunnen we een aantal aantrekkelijke parken toevoegen aan ons portfolio", aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks. Niet alleen in Nederland, ook in Duitsland en Zwitserland opende Landal twee vakantieparken.

De nieuwe vakantieparken zijn al via DagjeWeg.NL te boeken:
Boek een vakantiehuisje in Orveltermarke.
Boek een vakantiehuisje in Schuttersbos.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 13 april 2010 - 2296