Efteling opent zakelijke locatie

Vakantiepark Efteling Bosrijk |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Vakantiepark Efteling Bosrijk ook geschikt voor zakelijke evenementen

16 april 2010 Zakelijk Kaatsheuvel, Noord-Brabant Efteling Bosrijk opende de deuren in 2009 al, maar donderdag vond de officiële inhuldiging plaats. Bij de feestelijke plechtigheid waren ongeveer 250 invloedrijke betrokkenen aanwezig. Het kersverse vakantiepark is ook geschikt voor zakelijke vergaderingen en overnachtingen.

Efteling Bosrijk biedt plaats aan 1.150 gasten. Geheel in de stijl van de Efteling, worden de appartementen 'huysen' genoemd. Het Landhuys met de gezamenlijke Huyskamer is speciaal geschikt voor groepen en bijeenkomsten. De gasten verblijven in de appartementen. Grote bedrijven kunnen Efteling Bosrijk ook helemaal of gedeeltelijk afhuren.

Investering

Met de opening van Efteling Bosrijk is een lang gekoesterde wens van de Efteling in vervulling gegaan. Met de realisatie van het vakantiepark hoopt de Efteling meer bezoekers te trekken uit verder gelegen provincies en het buitenland. De bouw van Efteling Bosrijk kostte 52 miljoen euro. Het is daarmee de grootste investering in de geschiedenis van het attractiepark.

Huysen

Vakantiepark Efteling Bosrijk is gelegen op 17 hectare grond naast attractiepark De Efteling en het Efteling Golfpark. Het vakantiepark beschikt over 99 vrijstaande Boshuysen, 26 geschakelde Dorpshuysen en 78 appartementen verdeeld over het Poorthuys en het Landhuys. De accommodaties zijn geschikt voor vier, zes of acht personen en voorzien van alle gemakken.

Lees meer over de Efteling.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-04-16 16:09:18 - 308