1

Annet Malherbe toch een Gooische Vrouw?

Linda de Mol hoopt op reünie

Nieuws door

archief oud artikel 20 april 2010 Showbizz Laren, Noord-Holland Leuk nieuws voor de liefhebbers van de serie Gooische Vrouwen: Annet Malherbe werkt 'zeer waarschijnlijk' mee aan de Gooische Vrouwen film die over een paar maanden in de bioscopen draait.

Vrijdagavond vertelde de bedenkster van de serie, Linda de Mol, aan Radio 538-dj Edwin Evers dat Annet Malherbe nadenkt over deelname aan de speelfilm. "We sluiten haar rol in de film bepaald niet langer meer uit", vertelt Linda. "Annet heeft destijds weloverwogen haar besluit genomen om het laatste seizoen van Gooische Vrouwen niet meer mee te maken. Dat moet je respecteren. Maar de kans dat deze geweldige vakvrouw in de film terugkeert is reëel." Malherbe speelde de rol van Willemijn Lodewijkx. Eerder zei ze nooit meer Willemijn te willen spelen. Maar De Mol hoopt met de film op een mooie reünie. "Willemijn hoort er gewoon in."

Tippiwan

Au pair Tippiwan is de veroorzaker van de verdwijning van Willemijn. Zij knutselde een bom in elkaar voor de verwende dames. Lies Visschedijk werd na Malherbe de nieuwe Gooische Vrouw. Zij veroverde het hart van Evert Lodewijkx, de weduwnaar van Willemijn.

Malherbe is bekend geworden door haar rol van de zwaarlijvige Juffrouw Jannie in de komedieserie Debiteuren Crediteuren, een onderdeel van Jiskefet. Ze is getrouwd met acteur en regisseur Alex van Warmerdam, met wie ze twee kinderen heeft.

Lees meer nieuws over films op DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 20 april 2010 - 694

Dit past bij 'Annet Malherbe toch een Gooische Vrouw?'