Stayokay brengt Nederland in oranje-stemming

Hostelketen stimuleert gasten met een nieuwe trendy fiets

Stayokay Events verzorgt uw zakelijke evenementen   Nieuws door

14 mei 2010 Zakelijk Kinderdijk, Zuid-Holland Over een kleine maand kleurt Nederland weer oranje, vanwege het WK voetbal in Zuid-Afrika. Stayokay zette deze week in het oer-Hollandse Kinderdijk de eerste stap, tijdens het testen van de nieuwe, oranje Stayokay-fiets. Stayokay stimuleert haar gasten extra om ook bij zakelijke evenementen de leukste steden en mooiste natuurgebieden per fiets te ontdekken.

De nieuwe Stayokay-fiets is een oranje stadsfiets met zeven versnellingen van het bekende fietsmerk Gazelle. Speciaal voor Stayokay is de fiets gestyled met blauwe spatborden en een wit slot. De stoere, trendy fiets is voorzien van een handige voordrager en heeft opvallende, reflecterende stickers op het frame en de kettingkast. Er is ook een uitvoering met een achterdrager. Buitenhuis Fietsen uit Hoenderloo verzorgt de verhuur en het onderhoud van de in totaal 1.250 fietsen.

Accommodaties op bijzondere locaties

Stayokay beschikt over 29 hostels op bijzondere locaties in Nederland; midden in de stad, in de bossen of aan het water. De hostels zijn gevestigd in een kasteel, een landhuis of in eigenzinnige nieuwbouwcomplexen en beschikken over veel verschillende kamers. Mede hierdoor zijn de locaties ook geschikt voor zakelijke evenementen, zoals vergaderingen, bedrijfsuitjes en teambuildingprogramma's. Bij Stayokay staat respect voor mens, milieu en maatschappij hoog in het vaandel. De fietsverhuur past dan ook volledig in het beleid van de grootste aanbieder van groeps- en budgetaccommodaties in Nederland.

Ook een zakelijk evenement organiseren op een bijzondere locatie? Kijk op de zakelijke pagina van DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-05-14 11:18:54 - 352