Aswolk verstoort meivakantie niet

Geen vliegverkeer boven de Noordzee

Panoramaterras Schiphol Nieuws door

archief oud artikel 17 mei 2010 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland De aswolk van de IJslandse vulkaan Eyjafjallajökull verstoort opnieuw het internationale vliegverkeer. De luchthavens van Schiphol, Rotterdam en Groningen blijven in ieder geval tot 14:00 uur vanmiddag gesloten. Gelukkig is de meivakantie net achter de rug.

Weinig kinderen missen de eerste schooldag, want die begint vandaag weer. Kinderen die op vakantie zijn geweest met hun ouders, zijn dit weekend of die week daarvoor alweer aangekomen in Nederland. Toch treffen de annuleringen 60.000 vertrekkende, overstappende en arriverende passagiers op Schiphol.

Aangezien de vluchten pas later deze middag weer op gang komen, kunnen vertraagde reizigers een dagje uit ondernemen in de buurt van Schiphol. Ontspannend en een leuk begin van de vakantie!

Flight Simulator Experience in Oude Meer
Altijd al eens piloot willen spelen? Benieuwd hoe het is daar boven in de lucht? Flight Simulator Experience laat je dromen uitkomen. Onder begeleiding van een instructeur neem je plaats achter de stuurknuppel van je favoriete vliegtuig.

Chimpie Champ Aalsmeer
Chimpie Champ is een binnenspeeltuin voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Het thema van deze speeltuin is Dieren en Jungle. Kinderen, maar ook ouders leren om spelenderwijs om te gaan gaan met dieren en jungle, milieu en ecologie.

Sauna Amstelland
Een bezoek aan de sauna is gezond voor lichaam en geest. En dat weten ze bij Sauna Amstelland maar al te goed. De faciliteiten bestaan hier uit een eucalyptussauna, een Finse buitencabine, een dinariumsauna, een infraroodcabine, een Turks stoombad en nog veel meer.

Geen verrassingen meer! Lees het nieuws over Schiphol op DagjeWeg.NL!

Laatst gewijzigd: 2016-07-28 15:12:11 · Gepubliceerd: 2010-05-17 09:06:45 - 440