Zaterdag mooiste dag Pinksterweekend

Pinksteren op maandag regenachtig

Company Sailing Nieuws door

archief oud artikel 19 mei 2010 Toerisme Het Pinksterweekend is in zicht! Plannen voor een dagje weg? DagjeWeg.NL weerman Jan Visser heeft dé tip: "Zaterdag wordt de mooiste dag! Dat is hét moment om eropuit te gaan."

"Vrijdag en zaterdag zijn prachtige dagen" , vertelt Visser. "Weinig bewolking, lekkere temperaturen en een zwakke wind." Al met al dé ingrediënten voor een dagje weg. Maak een mooie zeiltocht met een schip van Company Sailing en krijg een lekker bruin kleurtje.

Hou het weer in de gaten op de website van Jan Visser.

Zondag wordt het alweer minder. "Zondag is echt een overgangsdag naar een wat slechter weertype. Meer bewolking en lagere temperaturen. Maar toch nog steeds een prima dag." Bezoek met het hele gezin een dierentuin. Genoeg plekken om te schuilen voor de regen als het echt moet.

"Maandag is het weer voorbij met het lekkere weer. Dan zijn er veel buien en wordt het het niet warmer dan 14 graden", vertelt Visser. "Maar maandag is toch een dag waarop iedereen terugkomt van zijn vakantieadres of uitrust van alle activiteiten van het weekend. En doordat vrijdag en zaterdag zo lekker zijn geweest, kan iedereen toch terug kijken op een goed Pinksterweekend." Toch nog iets leuks doen? Ga dan bowlen of zoek één van de bijna 2000 binnenactiviteiten!

Laatst gewijzigd: 2016-07-28 15:08:32 · Gepubliceerd: 2010-05-19 10:05:20 - 175