1

Goedkoop dagje uit met de NapPas

Korting tot 50 procent bij veel uitstapjes

Goedkoper op stap met de NapPas Redactioneel door

archief oud artikel 19 juli 2010 Toerisme Een dagje uit met de kinderen is tegenwoordig niet meer zo goedkoop als vroeger. Met het hele gezin naar de dierentuin of naar een attractiepark kost al snel meer dan honderd euro. Het eten niet meegerekend. Is er een oplossing voor dit probleem? Jazeker!

De NapPas is de perfecte oplossing voor gezinnen die letten op hun portemonnee. De NapPas, oftewel Nationale Amusementsparken Pas, biedt het hele gezin korting bij ruim vijftig bekende dierentuinen, pretparken en andere uitjes. De korting bedraagt soms wel tien euro per persoon.

Hoeveel bespaar je op alle uitjes? Bekijk de lijst van deelnemende parken en musea!

Een dagje naar Madame Tussauds? Dan is de entreeprijs niet 21 euro, maar 15,50 euro! Kost een rondvaart met Rederij Lovers 12,00 euro? Nee hoor! Met de NapPas kunnen toeristen de grachten verkennen voor slechts 6,00 euro. In totaal doen 47 uitjes in Nederland mee. Ook in Duitsland en België zijn deelnemende parken.

Vergelijking

De grootste en bekendste parken en musea die in Nederland meedoen zijn Madame Tussauds, Amsterdam Dungeon, Speelstad Oranje, Railz Miniworld en Duinrell. Hoeveel is een gezin met twee kinderen bij deze parken kwijt?

Speelstad Oranje is een overdekte 'speeltuin' met attracties als een achtbaan, piratenschip en flying cars. Daarmee onderscheidt Speelstad Oranje zich van de 'standaard' indoor speeltuinen, waar vaak dezelfde soort vermaakselementen tegenkomt. Met botsbootjes, botsauto's en een griezelhuis zullen de kinderen zich prima vermaken! Normaal kosten vier entreekaartjes voor dit park bij elkaar 40,00 euro. Met de NapPas slechts 30,00 euro!

Neem een kijkje in de Amsterdam Dungeon. Bezoekers worden meegenomen naar vroegere tijden. Door special effects en geluiden ondervinden zij hoe het was om in de tijd van de VOC te leven, overgeleverd te zijn aan de Bloedraad van de Spaanse Inquisitie of wat er gebeurde als je verdacht werd van hekserij. Rembrandts vroegere minnares dwaalt ook in the Dungeon rond. Opgesloten in een gekkenhuis kijkt zij vanuit de duisternis naar iedere indringer. Normaal kosten vier entreekaartjes voor dit interactieve museum bij elkaar 74,00 euro. Met de NapPas slechts 55,50 euro!

Railz Miniworld is de grootste overdekte miniatuurwereld in Nederland. Je raakt niet uitgekeken in Railz Miniworld, want er gebeurt van alles: treinen rijden af en aan, auto's en vrachtwagens vullen de stad en schepen meren aan in de enorme haven. Alles is tot in de kleinste details op schaal gemaakt in Railz Miniworld. Zelfs de tijd is op schaal: iedere 24 minuten begint het te schemeren en is de stad een poosje in het donker te zien. Met de lichteffecten is de miniatuurwereld 's avonds haast nog verbluffender dan overdag. Normaal kosten vier entreekaartjes voor dit interactieve museum bij elkaar 30,50 euro. Met de NapPas slechts 22,88 euro.

1,50 korting op de pas

Een NapPas scheelt al in de portemonnee van mensen die slechts één keer per jaar een dagje uit gaan. Interesse? Bestel de NapPas dan met 1,50 euro korting via DagjeWeg.NL. In plaats van vijftien euro kost de NapPas via DagjeWeg.NL slechts 13,50 euro! Bestel direct!

Laatst gewijzigd: 2011-10-19 17:48:36 · Gepubliceerd: 19 juli 2010 - 3146