Mario Fandag in Bobbejaanland

Bobbejaanland |  
Nieuws door

Beroemde loodgieter komt naar België

3 juni 2010 Toerisme Kasterlee, Antwerpen Om de release van Super Mario Galaxy 2 te vieren, is het op 5 juni 'Mario Fandag' in het Belgische Bobbejaanland.

Mario komt hoogstpersoonlijk naar het attractiepark om bezoekers te verwelkomen. Ook zijn broer Luigi is van de partij. Grote en kleine Mariofans mogen deelnemen aan een Mario speurtocht en kunnen gave prijzen winnen, zoals Wii consoles, games en gadgets. Natuurlijk is het ook mogelijk om het spel Super Mario Galaxy 2 te spelen.

De tickets zijn voor één keer extreem goedkoop, namelijk slechts 15,50 euro in plaats van 31 euro. De kaarten zijn online te bestellen.

Super Mario Galaxy 2

Super Mario Galaxy 2 is het vervolg van Super Mario Galaxy. Het spel verschijnt op 11 juni 2010 voor de Nintendo Wii. In dit nieuwe avontuur werkt Mario samen met Yoshi: zijn dierbaarste en trouwste vriend uit het fictieve Dinosaur Land.

Het spel speelt zich af in de ruimte, net zoals het eerste deel: Super Mario Galaxy. Mario slingert als vanouds van planeet naar planeet, alleen helpt zijn vriend Yoshi hem deze keer. Natuurlijk is Bowser ook aanwezig om roet in het eten te gooien.

Zoek je meer leuke uitjes in de omgeving van Antwerpen? Kijk op DagjeWeg.NL!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-06-02 17:14:52 - 285