Innovatieprijs voor Dolfinarium

Dolfinarium Harderwijk |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Nieuwe dolfijnenshow brengt educatie en entertainment samen

22 juni 2010 Trends Harderwijk, Gelderland De nieuwe dolfijnenshow 'De Droomwens' van het Dolfinarium won gisteren de Nationale Innovatieprijs 2010. Acht jaar geleden kreeg de Efteling de prijs voor het laatst uitgereikt. Nu is de eer aan het Dolfinarium in Harderwijk. Educatie en entertainment komen hier, volgens het juryrapport, samen in een boeiende show voor het hele gezin.

Directeur Marten Foppen nam de prijs gisteren in ontvangst uit handen van Henny Huisman. De prijs is een initiatief van de stichting Nederland Positief. De jury was lovend over de dolfijnenshow 'De Droomwens', "waar theater wordt gerealiseerd op het hoogste niveau in de grootste dolfijnenshow van Europa". Ook was de jury onder de indruk van de pakkende en doelgerichte crossmediale campagne, waarin onder andere een eenmalige hoofdrol in 'De Droomwens' te winnen viel.

Nederland positiefdag

Ieder jaar op 21 juni organiseert de stichting Nederland Positief de Nederland Positiefdag. Zo wordt het begin van de zomer gevierd! Henny Huisman is beschermheer van de stichting en liep een dagje mee met de trainers van het Dolfinarium.

Efteling

In 2002 werd de Nationale Innovatieprijs voor het laatst uitgereikt aan de Efteling en het Wereld Natuur Fonds, die samen de Efteling-attractie PandaDroom introduceerden. Daarvoor kreeg het Nederlands Openluchtmuseum de prijs voor de museale attractie HollandRama.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-06-22 10:29:27 - 436