Verkeersdrukte door evenementen

TT Circuit Assen |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Nederlanders op weg naar TT Assen en Concert at Sea

25 juni 2010 Toerisme De ANWB waarschuwt voor drukte op de Nederlandse wegen door de grote evenementen dit weekend. In het Zeeuwse Renesse begint vandaag Concert at Sea en motorliefhebbers trekken massaal naar Drenthe voor de TT Assen.

De verkeersdrukte begint vrijdagochtend al door de opmars naar Assen voor de 80e editie van de jaarlijkse motorrace op het TT Circuit. Vorig jaar stonden de hele ochtend lange files op de A28. Vanwege het prachtige weer dit weekend trekken veel mensen naar de camping of het strand. Deze combinatie zorgt voor een drukke spits. Verwachte knelpunten zijn de A1 Amsterdam-Amersfoort, de A28 richting het noorden en de N57 van Rotterdam naar Goedereede.

Den Haag

Behalve Concert at Sea en de TT in Assen biedt ook Den Haag dit weekend twee evenementen. In het Zuiderpark is aanstaande zondag het gratis festival Parkpop. De binnenstad van Den Haag is zaterdag de hele dag moeilijk te bereiken vanwege de Nederlandse Veteranendag. Verkeer richting Den Haag moet bovendien rekening houden met vertraging door de afsluiting van de A12 tussen Bodegraven en Gouda.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-06-25 09:53:33 - 634