Zakelijk uit in Zwolle

Zakelijke meetings in De Koperen Hoogte |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

De leukste zakelijke uitjes in Zwolle

29 juni 2010 Zakelijk Zwolle bruist! De gezellige binnenstad staat bekend om de historische gebouwen, de prachtige stadsparken en de mooie grachten. De hoofdstad van de provincie Overijssel is eveneens een fraaie locatie voor een vergadering, symposium of bedrijfspresentatie. DagjeWeg.NL zet de leukste zakelijke uitjes in de Hanzestad op een rij.

De Koperen Hoogte

Wie op zoek is naar een vergaderlocatie van hoog niveau, is bij De Koperen Hoogte letterlijk aan het juiste adres. In deze voormalige watertoren van bijna dertig meter hoog, zijn alle ingrediënten aanwezig voor een luxe en succesvolle bijeenkomst. Op de tweede etage zijn twee vergaderzalen gecreëerd voor negen personen. Deze ruimtes zijn ideaal voor de zakelijke gast die op zoek is naar een moderne werkplek voor korte tijd. Vanaf de dertiende etage heeft u een fraai uitzicht. De twee vergaderzalen op deze verdieping bieden plaats aan maximaal veertien gasten. Op verzoek kan de Diamantzaal worden ingericht voor een intiem diner, bijvoorbeeld als afsluiting van een bijeenkomst. Ook voor grotere groepen is De Koperen Hoogte een geschikte locatie. De Herenzaal en het Serrerestaurant bieden respectievelijk plaats aan 170 en 220 gasten. Deze zalen vormen een fraai decor voor een bedrijfspresentatie. Het naastgelegen golfpaviljoen is dé plek voor iedereen die een zakelijke bijeenkomst wil combineren met een sportieve activiteit. De begane grond van het paviljoen biedt plaats aan maximaal 36 personen. Hiervandaan heeft u meteen toegang tot de driving range, waar u met collega's of relaties een balletje kunt slaan.

Locatie Oostergo

Midden in het centrum van de Hanzestad Zwolle ligt Locatie Oostergo. Dit voormalige pakhuisje is herkenbaar aan de rode rolluiken en geschikt voor vergaderingen, workshops of cursussen. Op deze plek heeft u een prachtig uitzicht over de oude stadsmuur en de stadsgracht. De gezellige sfeer die hier hangt, zorgt ervoor dat uw gasten zich meteen thuis voelen. De werkruimte op de eerste verdieping is voorzien van een flip-over, projectiescherm, draadloos internet, televisie en dvd. De ruimte heeft, afhankelijk van de opstelling, een capaciteit van maximaal 40 personen en leent zich ook goed om in kleine groepen aan de slag te gaan. Op culinair gebied zijn er diverse mogelijkheden. Rond de open keuken op de begane grond en bij de bar op de eerste verdieping kunnen hapjes en drankjes worden geserveerd. En als u uw zakelijke evenement op een leuke en gezellige manier wilt afsluiten, kan dat bijvoorbeeld met een lunch of koud/warm buffet.

Odeon De Spiegel Theaters

Zwolle heeft twee theaters die van groot belang zijn voor de stad en een regionale uitstraling hebben: Odeon en De Spiegel. Op deze twee locaties genieten ieder jaar duizenden mensen van een gezellig avondje uit. Maar Odeon en De Spiegel zijn ook het toneel voor een zakelijke bijeenkomst, zoals een vergadering, congres, presentatie of seminar. Beide locaties hebben alles in huis voor een succesvol evenement. Denk hierbij aan professionele en technische hulpmiddelen, goede catering en een gastvrij en gespecialiseerd evenemententeam. Kortom, twee culturele locaties waar u goed zaken kunt doen!

Dominicanenklooster

Een vergadering is vaak succesvol wanneer deze plaatsvindt in een rustige omgeving, ver weg van alle hectiek. Het Dominicanenklooster in Zwolle is zo'n locatie die zich kenmerkt door rust en gastvrijheid. In het klooster zijn diverse zalen, die plaats bieden aan groepen van verschillende grootte. Standaard zijn de zalen uitgerust met airconditioning en een watercooler. Daarnaast is het mogelijk om audiovisuele middelen te huren, die uw bijeenkomst extra cachet geven. Het Dominicanenklooster heeft diverse vergaderarrangementen samengesteld, waarbij u tussendoor geniet van een lunch in buffetvorm. Een bijeenkomst in dit bewoonde huis met rijke historie, maakt indruk op uw bezoekers!

Expeditie Ecodrome Zwolle

Een zakelijk evenement moet aansprekend en inspirerend zijn. In Expeditie Ecodrome Zwolle wordt uw bijeenkomst een ware belevenis! Als onderbreking van een vergadering, symposium of receptie gaat u met uw bezoekers op expeditie. Een expeditieleider neemt u mee naar gebieden waar haaien, kaaimannen en vogelspinnen leven. Ondertussen leert u allerlei leuke feitjes kennen. Dat is niet alleen spannend, maar bovendien ook nog eens erg leerzaam! De multifunctionele ruimtes van het Zwolse themapark zijn geschikt voor groepen van vijftig tot driehonderd personen. Zelfs aan de cateringfaciliteiten is gedacht en dus zijn hier alle ingrediënten aanwezig voor een succesvolle bijeenkomst.

Laatst gewijzigd: 2018-10-09 19:29:44 · Gepubliceerd: 2010-06-25 17:45:03 - 1030