1

Speciaal dagje uit voor cabriorijders

Uniek business event voor 'daklozen'

Luudiek Evenementen Nieuws door

archief oud artikel 23 juli 2010 Zakelijk Bussum, Noord-Holland In het bezit van een cabrio? Rijd dan mee tijdens de Daklozendag, een unieke tocht voor cabriolets door de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Op 12 september komen cabriolets samen in de Gooi- en Vechtstreek om een mooie route te rijden. "Het is een dag vol gezelligheid en volop genieten", zegt organisator Luuc Jonkers. "En uiteraard ook ook van een hapje en een drankje."

"Cabriorijders kennen het allemaal", filosofeert Jonkers van LUUDIEK Evenementen. "Zo'n twee maanden na de jaarwisseling verschijnen de eerste magere zonnestralen. Bij menige dakloze komt dan de twijfel: kan het al, het dak eraf. Je wilt niet de eerste zijn en met de nodige spottende blikken, met dikke trui en dito hoofddeksel, door andere daklozen bekeken worden. Uiteindelijk sta je dan toch aan de kant, met het dak in je hand."

Dak op of af?

Het is voor de 'daklozen' te hopen dat het op 12 september mooi weer is. Anders kan het dak er echt niet af!

Uniek business event

De Daklozendag is ook een uniek business event voor zakenmensen. De opbrengst van deze bijzondere dag gaat naar Plan Nederland. Inschrijven kan via Daklozendag.nl!

Op zoek naar meer unieke business events? DagjeWeg.NL kent de beste uitjes voor zakenmensen!

Laatst gewijzigd: 2022-12-27 15:42:06 · Gepubliceerd: 23 juli 2010 - 386