Babygeluk in Kinderparadijs Malkenschoten

Grote ezel bevalt van jong

Kinderparadijs Malkenschoten Nieuws door

archief oud artikel 29 juli 2010 Toerisme Apeldoorn, Gelderland De beschuiten met muisjes gaan deze week als warme broodjes over de toonbank. In Kinderparadijs Malkenschoten is de grote ezel Bibi bevallen van een dochtertje.

Het is voor moeder Bibi haar derde ezeljong. Het kleine ezeltje weegt 23 kilo en is de grootste en meest langharige ezelsoort. Deze soort is te herkennen aan de lange benen en grote flaporen. Het jong heeft nog geen naam. Het ezeltje krijgt de naam van de parkbezoekster die de beste reden geeft waarom het haar naam moet krijgen. Hiermee wint de naamgeefster, samen met tien personen, een VIP-dag in Kinderparadijs Malkenschoten. Stuur je inzending naar malkenschoten@accres.net.

VIP-dag

Met Binky’s Tram gaan de VIP’s naar de boerderij op kraamvisite en daar onthult de winnaar het naambord. Daarna brengt de tram de bezoekers naar Binky’s Smulterras voor beschuit met roze muisjes. Ook naar Kinderparadijs Malkenschoten? Gebruik de kortingsbon hieronder en koop een jaarkaart. Dan kun je zo vaak naar Kinderparadijs Malkenschoten als je wilt.


Kortingsbon Kinderparadijs Malkenschoten

VIP-dag

DagjeWeg.NL bezocht Kinderparadijs Malkenschoten en de rest van Apeldoorn. Bekijk de Apeldoornse regiospecial.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-07-29 14:45:11 - 583