1

Organiseer een evenement met de perfecte 'mood'

Website mymoods.nl helpt partyplanners

Jaarbeurs Utrecht Nieuws door

archief oud artikel 4 augustus 2010 Zakelijk Een congres of evenement organiseren? Het is dan erg belangrijk om de juiste stemming te creëren. De nieuwe website mymoods.nl helpt daarbij!

Deze nieuwe website, gelanceerd door de Jaarbeurs Utrecht, schotelt partyplanners drie makkelijke vragen voor. Na deze vragen krijgen organisatoren een filmpje te zien, waar de perfecte stemming voor het evenement wordt weergegeven. Bij een zakelijke aangelegenheid met bestuurders hoort een formele sfeer, terwijl een feestje met collega's informeler is.

De vragen die organisatoren moeten beantwoorden zijn:
- Wie zijn de gasten van uw evenement?
- Wat is het doel van uw evenement?
- Welke van de vier vakken typeert uw organisatie het beste?

Stemming

Na de vragen krijgt een partyplanner een stemming voorgeschoteld, zoals inspirerend, veilig of knus. Op de website staat duidelijk vermeld hoe de stemming wordt bereikt. Zo kopieer je gemakkelijk ideeën om het ideale evenement te smeden.

De juiste stemming is van groot belang. Immers, 75% van onze alledaagse emoties worden beïnvloed door wat we ruiken. Kleur verbetert onze herinnering, motivatie en deelname. Een evenement met de juiste muziek, catering, geuren en kleuren kan de harten van de deelnemers stelen.

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Kijk eens op DagjeWeg.NL!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 4 augustus 2010 - 165