Toch nog kaarten voor Vlielands festival

 deel via WhatsApp | Nieuws door

Naar Into The Great Wide Open in september

11 augustus 2010 Cultuur Vlieland, Friesland Goed nieuws voor de mensen die dolgraag naar het muziekfestival Into The Great Wide Open wilden, maar net achter het net visten. De organisatie heeft enkele honderden extra kaarten klaarliggen voor de verkoop. Deze aller-aller-allerlaatste kans om erbij te zijn, kun je vandaag vanaf 9.00 uur benutten.

Het Vlielandse muziekfestival vindt plaats op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 september en is al maanden uitverkocht. De organisatie komt nu met extra kaarten. Deze waren eigenlijk bedoeld voor de eilandbewoners zelf, maar die lijken wat minder enthousiast te zijn.

Vanaf woensdagochtend 9.00 uur kun je de kaarten via www.intothegreatwideopen.nl bestellen. Om ervoor te zorgen dat iedereen het eiland in het eerste weekend van september kan bereiken, is een extra veerboot ingezet.

Into the Great Wide Open is een populair festival met alternatieve popmuziek. Dat betekent drie dagen gezelligheid en heel veel muziek en dat midden in de natuur!. Artiesten die acte de présence geven zijn onder meer Admiral Freebee, The Sore Losers, Oi Va Voi, Jungle By Night, Caitlin Rose, DAAU, Tim Knol, The Q4, Heavy Trash, I Am Oak en Veronica Falls.

Niet alleen een breed scala aan succesvolle artiesten trekt de aandacht van de bezoeker; er worden ook films en beeldende kunst vertoond. Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten.

Voor de volledige line-up, de kaartverkoop en alle overige informatie kun je terecht op de site: www.intothegreatwideopen.nl

Zin in muziek? Duik de uitagenda van DagjeWeg.NL in!

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-08-10 22:04:08 - 341