Iemand interesse in een schorpioen?

Artis wil van schorpioen af

Artis Zoo Amsterdam Nieuws door

archief oud artikel 13 augustus 2010 Natuur Amsterdam, Noord-Holland Artis heeft een probleempje. De dierentuin kreeg onlangs van een echtpaar uit Soest een schorpioen cadeau, maar weet niet waar deze het dier moet laten. Hoe nu?

De gulle gevers brachten de schorpioen zonder het zelf te weten mee van vakantie en wisten eenmaal terug in Nederland niet goed wat ze er mee moesten. Besloten werd om het dier dan maar bij een opvangtehuis te brengen. Zo belandde de schorpioen in een vogelopvang. De medewerkers daar brachten het dier uiteindelijk naar de Amsterdamse dierentuin.

Artis heeft het dier ruimhartig verwelkomd, maar heeft er eigenlijk helemaal geen plaats voor. Medewerkers proberen daarom een nieuw thuis voor de schorpioen te vinden. Dus mocht u ergens nog een kamertje vrij hebben: bel Artis!

De dierentuin heeft laten weten dat de schorpioen niet zal worden tentoongesteld.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 13 augustus 2010 - 362

Activiteiten ARTIS

Binnen enkele weken te bezoeken

Aardbewoners Festival


Van 15 tot en met 23 juni organiseert ARTIS voor de eerste keer het Aardbewoners Festival. Tijdens dit festival is er, voor jong én oud, van alles te doen om weer in verbinding te komen met natuur...