1

Miljoen bezoekers voor Hermitage

Record voor Amsterdams museum

Hermitage Amsterdam Nieuws door

archief oud artikel 17 augustus 2010 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Bij Hermitage Amsterdam kon de champagne afgelopen weekeinde open: de miljoenste bezoeker stapte over de drempel heen!

De Hermitage in Amsterdam is sinds juni 2009 open en kan dagelijks op een vaste stroom bezoekers rekenen. Zowel volwassenen als kinderen voelen zich in het museum thuis. Dat er zelfs een speciaal programma voor de jongste kunstliefhebber is, draagt daar natuurlijk aan bij. Alleen vanuit Amsterdam brachten al tienduizenden scholieren een bezoek aan het museum.

Op dit moment is in de Hermitage de tentoonstelling Matisse tot Malevich te zien. Deze tentoonstelling duurt nog tot en met 17 september. Daarna is het tijd voor Alexander de Grote. Een tentoonstelling over 'De onsterfelijke Alexander de Grote. De myte, de werkelijkheid, zijn reis, zijn erfenis'. Deze tentoonstelling loopt tot 18 maart 2011.

Wilt u meer weten over de Hermitage of een bezoek brengen aan het bejubelde museum? Dan kunt u hier terecht.

De mooiste musea van Nederland en België vind je op DagjeWeg.NL!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 17 augustus 2010 - 296

Activiteiten H'ART Museum

Later dit jaar

Wijnen in de Tuin


Beleef op zaterdag 7 en zondag 8 september het geliefde wijnfestival in het H’ART Museum. Geniet van heerlijke wijnen, live muziek, heerlijke hapjes en een betoverende binnentuin.