1

Wie wint 'm?

Nek-aan-nekrace om DagjeWeg.NL-award

Park Oikos Nieuws door

archief oud artikel 24 augustus 2010 Toerisme En weer is het een nek-aan-nekrace in de strijd om de felbegeerde DagjeWeg.NL Award. Maar nu niet tussen Park Oikos en het Statenbijbelmuseum. Science center NEMO heeft namelijk de gedeelde eerste plaats van het Statenbijbelmusem weggekaapt.

Science center NEMO en Park Oikos gaan alweer enkele dagen gelijk op en hebben nu allebei 21 procent van de stemmen. De ene dag gaat Park Oikos op kop, de andere dag staat science center NEMO op de eerste plaats. En zo nu en dan moeten de genomineerden de eerste plaats delen. Het Statenbijbelmuseum heeft zich iets meer teruggetrokken en staat op de derde plaats met 19 procent van de stemmen.

Strijd

De winnaar van vorig jaar, Sprookjeswonderland, doet hard haar best en staat op de vierde plaats met twaalf procent van de stemmen. Wereldtuinen Mondo Verde, Eise Eisinga Planetarium en Kinderparadijs Malkenschoten staan respectievelijk op de vijfde, zesde en zevende plaats. Het Noordbrabants Museum, Bezoekerscentrum Dwingelderveld en het Militaire Luchtvaart Museum lijken de strijd te hebben opgegeven. Alle drie de uitstapjes hebben elk niet meer dan drie procent van de stemmen.

Stemmen

Iedereen kan een stem uitbrengen op één van de genomineerde uitstapjes op de speciale website. Ga snel naar dagjewegaward.nl en help jouw favoriete uitstapje naar een glorieuze overwinning! Stemmen kan tot 1 september 12:00 uur, daarna is de winnaar bekend!

DagjeWeg.NL Award 2010

DagjeWeg.NL reikt ieder jaar de DagjeWeg.NL Award uit. Dit jaar wordt de winnaar voor het eerst door het publiek bepaald. De genomineerden zijn gekozen op basis van de beoordelingen, die bezoekers op DagjeWeg.NL gaven.

Heeft je favoriete uitstapje nog te weinig stemmen? Doe daar dan wat aan! Stem en help je favoriet naar de overwinning.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 24 augustus 2010 - 266