Na regen komt zonneschijn

Buien nemen af na morgen

Nieuws door

archief oud artikel 30 augustus 2010 Natuur Dit weekend was het weer hetzelfde liedje: de regen viel met bakken uit de lucht. En door de harde wind voelde het fris aan en kon je niet zonder jas de deur uit. Maar DagjeWeg.NL-weerman Jan Visser heeft goed nieuws: "De komende dagen wordt het beter weer voor een dagje weg!".

Vooral de kustprovincies ondervonden veel schade van het weer. In de regio Den Haag kwam ongeveer 250 meldingen binnen over stormoverlast. Omgewaaide bomen en afgeknapte takken waren de gevolgen van zware windstoten. De regen trok de afgelopen 24 uur vooral over een gebied van Noord-Holland richting de Veluwe. Er werd tussen de 25 en 35 millimeter regenwater gemeten. Zaterdag en zondag waren geen goede dagen om eropuit te trekken.

Blijft het toch regenen? DagjeWeg.NL heeft het overzicht van alle binnenactiviteiten in Nederland. Die zijn regenproof!

Weersverbetering

Maar na regen komt zonneschijn! DagjeWeg.NL-weerman Jan Visser is positief over de rest van de week. "Vandaag is het wisselend bewolkt en vallen eerst nog enkele buien, mogelijk met zware windstoten. Vanmiddag volgt vanuit het westen een weersverbetering. In de loop van de dag neemt de wind geleidelijk in kracht af. De komende dagen wordt het beter weer voor een dagje weg. De zon zal vaker tevoorschijn komen en het blijft droog", aldus Jan Visser.

Deze week is de winnaar bekend van de DagjeWeg.NL-Award. Stem op uw favoriete uitstapje!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 30 augustus 2010 - 435

Dit past bij 'Na regen komt zonneschijn'