1

Gratis film kijken

IFFR toont gratis film in openlucht

Een dagje uit in Rotterdam Nieuws door

archief oud artikel 7 september 2010 Cultuur Rotterdam, Zuid-Holland Het duurt nog even voor dat het International Film Festival Rotterdam losbarst. Maar aanstaande donderdag 9 september serveert de organisatie alvast een voorproefje op het Schouwburgplein. Iedereen mag hier gratis film kijken in de openlucht.

Een groot scherm en een film uit Servië zijn de ingrediënten voor de filmavond. Vanaf 20:45 uur mag iedereen neerploffen en mee kijken met Tilva Ros. Deze speelfilm is gemaakt met steun van het Hubert Bals Fonds en werd onlangs in Sarajevo verkozen tot beste film. Het verhaal gaat over twee skaters, Toda en Stefan, die JackAss-achtige films maken tijdens hun zomervakantie. Wanneer het meisje Dunja opduikt, komt de vriendschap van de twee onder druk te staan.

IFFR

Het IFFR Open Air is onderdeel van de agenda van Rotterdam festivals en is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam. Het International Film Festival Rotterdam beleeft volgend jaar haar 40e editie van 26 januari tot 6 februari 2011.

Preview Tilva Ros

TILVA ROSH PREVIEW from Kiselo Dete on Vimeo.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 7 september 2010 - 675