De snelste achtbaan ter wereld

Rijden in een Ferrari of Lamborghini |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Ferrari World opent in Abu Dhabi

29 september 2010 Toerisme ABU DHABI - De echte thrillseekers moeten naar Abu Dhabi. Daar opent over een maand het grootste overdekte amusementspark Ferrari World.

Het futuristische gebouw van Ferrari World valt meteen op, want het enorme dak is knalrood met in het midden het bekende Ferrari-logo. Het park staat helemaal in het teken van het Italiaanse automerk. Ook de snelste achtbaan ter wereld krijgt een plekje in het park. Niet zo'n liefhebber van snelheid? Geniet dan van een hapje en een drankje in het restaurant of shop je rot in het winkelcentrum.

Nog meer Ferrari-uitjes

Rijden in een Ferrari of Lamborghini
Pure jongensdromen worden werkelijkheid bij Ferrariles.nl. Sportautoliefhebbers kunnen bij het Noord-Hollandse bedrijf een Ferrari 328, Ferrari Testarossa of een Lamborghini Diablo huren. Jongeren met een ruime beurs kunnen zelfs rijles nemen in een van deze bijzondere Italiaanse sportwagens.

Van Ferrari rijden tot anti-slipcursus
Accelereer in een knalrode Ferrari, behoud controle in de anti-slipcursus of geniet van allerlei andere leuke en uitdagende activiteiten. Voel de spanning bij Traffic Control.

Bleekemolens Race Planet Zandvoort
Bleekemolens Race Planet organiseert verschillende race-experiences op het wereldberoemde Circuit Park Zandvoort. Rijd in een Porsche 911, Aston Martin V8 Vantage of een Lamborghini Gallardo. Een uitje voor echte stoere mannen.

Bezoek dat andere grote overdekte speelpark: Speelstad Oranje

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-09-29 11:44:38 - 896