Hans Klok heeft heimwee naar Las Vegas

Hurricane grootste show ooit

Theater Carré Nieuws door

archief oud artikel 12 oktober 2010 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland De magiër Hans Klok staat na een aantal jaren in het neonverlichte Las Vegas eindelijk weer op de planken in Nederland. Met zijn nieuwe show Hurricane toert hij van Friesland naar Limburg, maar daarna wil hij toch echt weer terug naar de grote gokstad.

Maandagavond was de première van zijn nieuwe show Hurricane in het Amsterdamse theater Carré. De reacties waren lovend. Tot en met eind februari goochelt Hans Klok er op los in verschillende plaatsen in Nederland. Hoogtepunt van zijn show is de nooit ontmaskerde truc met de zwevende lamp. "Ik ben er trots op dat ik als enige in de wereld de beroemde truc van Harry Blackstone kan zien", vertelt Klok aan De Telegraaf.

Lees alles over Hans Klok op Wikipedia.

Las Vegas

De show Hurricane is de grootste show die Klok ooit gedaan heeft. "Ik heb nog nooit zo'n enorm team gehad: 35 medewerkers, een variéténummer van mensen uit China en Rusland, geweldige dansers. Het is een ontzettend grote show geworden", vertelt Klok. In de zaal zaten ook Amerikaanse agenten. Klok hoopt dat hij ze heeft overtuigd en dat hij binnenkort weer terug mag naar Las Vegas. "Maar dat betekent trouwens niet dat ik niet met veel plezier in Nederland optreedt."

Hans Klok in Las Vegas

De redactie van DagjeWeg.NL bezocht in Carré de musical Petticoat!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 12 oktober 2010 - 384