Jan Smit is glurende fans zat

Sterrenspeurtocht slaat huis Jan Smit over

Sterrenspeurtocht Volendam Nieuws door

archief oud artikel 19 oktober 2010 Showbizz Volendam, Noord-Holland De sterren van het palingdorp Volendam zijn het zat dat er elke dag fans over hun schutting gluren. Zanger Jan Smit diende een klacht in bij Van Aemstel Producties die de Volendamse sterrenspeurtochten organiseert.

"Ik heb zelf een heel hoog hek voor mijn huis", legt de zanger uit in het tv-programma Hart van Nederland. "Maar Simon heeft een rijtjeshuis waar ze naar binnen staan te filmen als hij bijvoorbeeld op de bank een film ligt te kijken." Ook de buren van de sterren zouden last hebben van de speurtochtdeelnemers. Volgens Raoul Serrée van Van Amstel Producties kwam de klacht van Jan Smit na een wel heel drukke dag met speurders.

Schutting

Van Aemstel Producties gaat de excursie nu anders indelen. "We stoppen zeker niet met de tocht, maar halen wel het huis van Jan Smit uit de speurtocht", vertelt Serrée aan DagjeWeg.NL. "Die laten we nog wel zien, maar dan met een gids. Zo kunnen we in de gaten houden of mensen niet over de schutting gluren." De BN'ers die niet klaagden, zijn nog steeds onderdeel van de speurtocht.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 19 oktober 2010 - 670