1

Herfstachtig dagje uit

Uitjes voor het hele gezin in de herfstvakantie

Redactioneel door

archief oud artikel 21 oktober 2010 Toerisme De herfstvakantie is begonnen! DagjeWeg.NL barst van de inspiratie voor herfstachtige uitjes. Of het buiten zonnig is of guur, er is altijd wel wat te doen. Bovendien zijn er weer leuke kortingen en prijsvragen, waar u uw voordeel mee kunt doen. Fijne vakantie!

 
 
2e kaartje gratis
Bij twee pakken Friesche Vlag
DEN HAAG - Friesche Vlag maakt het héél voordelig om met je familie een heerlijk dagje uit te beleven! Koop 2 actiepakken vla van Friesche Vlag, plak de streepjescodes op de spaarkaart en krijg een 2e entreekaartje voor één van de 56 deelnemende partners helemaal gratis! Kijk op het pak of op www.frieschevlag.nl voor de deelnemende partners.
 
Pluk in Madurodam is verlengd!
Kom naar Madurodam
DEN HAAG - Pluk in Madurodam is verlengd t/m 31 oktober. Wees er snel bij en beleef zelf de avonturen van Pluk! Iedere dag van 10:00 uur tot 18.00 uur. Voor meer informatie kijk op www.madurodam.nl.
 
 
Herfstvakantie
De natuur in
image
NATUUR - Adembenemende kleuren, kastanjes en paddenstoelen versieren de wereld om ons heen. Gelukkig is het herfstvakantie en is er tijd genoeg om de natuur van dichtbij te beleven. Naar de aapjes in de Apenheul of op zoek naar edelherten in de Oostvaardersplassen.
 
Herfst, herfst, wat heb je te koop?
Herfstachtige activiteiten voor een dagje weg
image
TOERISME - Wat heeft de herfstvakantie te koop? DagjeWeg.NL weet het! Zwaardgevechten in het Legermuseum, de Nacht van de Nacht, het Cinekid Festival. Vind alle herfstachtige activiteiten.
 

Schrijf geschiedenis op Slot Loevestein
Beroemde vesting open voor iedere bezoeker
CULTUUR - Een vrachtschip vaart voorbij, het is doodstil en de dauw parelt nog op de uitgestrekte weilanden. Rijdend over een hobbelig landweggetje bereiken we ons einddoel: Slot Loevestein. Een vesting waar nog elke dag geschiedenis geschreven wordt.
 
Op het rode pluche in de herfstvakantie
De leukste bioscoopfilms voor het hele gezin
image
TOERISME - Klettert de regen op de ramen? Zelfs wanneer de herfst zich van zijn slechtste kant laat zien, weet DagjeWeg.NL nog wat te doen. Met spanning en humor verdrijven deze bioscoopfilms voor de hele familie de kou.
 
 

Hoor, zie en voel de gevolgen van vrouwenhandel
Journey vertelt verhaal verhandelde vrouw
image
DEN HAAG - Ieder jaar worden vrouwen het slachtoffer van vrouwenhandel. De tentoonstelling Journey in Den Haag vertelt het verhaal van al deze vrouwen en hun vervlogen dromen en angsten. Levensecht.
 

Eerbetoon aan Prins Bernhard
Fototentoonstelling Prins Bernhard op Paleis Soestdijk
image
BAARN - Paleis Soestdijk laat bezoekers kennismaken met Prins Bernhard. In de foto-expositie is de prins te zien in al zijn veelzijdigheid, als dierenliefhebber, stijlicoon en familieman.
 
 

Cinekid 2010 vol fantastische verhalen
Cinekid filmfestival voor kinderen in herfstvakantie
image
FESTIVAL - Magische wezens en wonderlijke werelden, het Cinekid festival staat dit jaar in het teken van Fantastische Verhalen.
 

Wethouders steunen Nederlandse cultuur
Bezuinigingen volgens wethouders van cultuur te hard
image
BEZUINIGINGEN - De wethouders van Cultuur van de negen grote steden vinden de bezuinigingen te hard voor culturele sector. Zij schrijven dit in een brief aan de staatssecretaris van Cultuur, Halbe Zijlstra (VVD). Cultuur is van belang voor steden, de regio en zo voor het hele land.
 
 
 
Bekijk het Stedelijk Museum
 
 
AMSTERDAM - De grote bouwput van het Stedelijk Museum Amsterdam is omgetoverd tot een smeltkroes van verschillende moderne kunstvormen. Bekijk de video Tijdelijk Stedelijk van DagjeWeg.NL.

Volg DagjeWeg.NL op Twitter
 
 
Lees het laatste nieuws en en vind de leukste uitjes via DagjeWeg.NL op Twitter. En maak bovendien iedere week kans op vrijkaartjes!
 
 
Leer cupcakes maken
 
 
TILBURG - Lekker kliederen met fondant en daarna versieren met de heerlijkste ingrediënten. Leer cupcakes maken en neem de zelfgemaakte creaties mee naar huis. Een leuke middag en een lekkere traktatie voor thuis.

25% korting

van € 10,00 voor € 7,50
 
 
SPEELSTAD ORANJE - Hoe hard het buiten ook regent, bij Speelstad Oranje merk je daar helemaal niks van. Deze binnenspeeltuin biedt eindeloos speelplezier voor de kinderen. Geen standaard speeltoestellen, maar echte uitdagingen, zoals achtbanen en een piratenschip. Korting tot wel 25 procent.

Win kaartjes voor Ouwehands Dierenpark Rhenen
 
 
RHENEN - Sta neus aan neus met ijsberen in Ouwehands Dierenpark. Of verbaas je over de Humboldt pinguïns die onder water jagen op een vis. Win gratis kaartjes!
 
Prijsvragen
 
Win kaarten voor Walibi World
 
 
RHENEN - Beleef spetterende attracties en vliegensvlugge achtbanen in een waanzinnig pretpark. Win kaarten voor Walibi World!
 
Win kaarten voor Spirit of Winter
 
 
APELDOORN - Win kaarten voor Spirit of Winter en krijg een warm kerstgevoel op deze winterfair bij Paleis het Loo. De lekkerste en warmste seizoensproducten voor de kerst zijn hier te vinden.
 
Praat mee over de Geefwet!
 
 
Het sociaal mediaplatform #geefwet komt met nieuws, informatie en ideeën rondom de fondswerving voor de culturele sector. Denk ook mee en maak je ideeën bekend via #geefwet op Twitter, Facebook en Hyves.
Kortingsbonnen
Kortingsbon van de week:
DagjeWeg.NL heeft heel veel kortingsbonnen die u gratis kan gebruiken. Hoe? Simpel:
  1. Klik op de kortingsbon die u wilt gebruiken.
  2. Vul het inschrijfformulier in. DagjeWeg.NL kan daardoor deze service in stand houden.
  3. Print de kortingsbon uit.
  4. Prettige dag!
Toverland Sevenum

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 21 oktober 2010 - 2514

Dit past bij 'Herfstachtig dagje uit'