Brand op Utrecht Centraal

Dagje uit in Utrecht |  
Nieuws door

Geen treinverkeer #UtrechtCentraal

19 november 2010 Toerisme Utrecht, Utrecht Door een brand in een verkeerscentrum van de NS is het treinverkeer van en naar Utrecht Centraal niet mogelijk. Veel mensen hebben vannacht op veldbedden geslapen. Omdat er veel bedrading is verbrand, duurt de reparatie lang. De hele zaterdag zullen er geen treinen rijden.

Sinds vrijdagmiddag rijden er geen treinen van en naar Utrecht Centraal. De perrons zijn op last van de brandweer ontruimd. Hoe lang de stremming duurt is nog niet bekend.

De brand in het verkeerscentrum veroorzaakte chaos op het treinnet, en files in de binnenstad van Utrecht. Veel mensen wilden gestrande reizigers ophalen. Niet iedereen had dat geluk: mensen hebben op klaargezette veldbedden geslapen, of hebben de nacht in een hotel doorgebracht.

De NS adviseert Utrecht te mijden. Niet dat er een andere keuze is: een reis met het Openbaar Vervoer naar Utrecht gaat nu per stoptrein en bus.

Voor verschillende uitbaters is het te hopen dat de storing morgen is opgelost. De Margriet Winter Fair is juist begonnen, in de Jaarbeurs in Utrecht.

Volg het laatste nieuws van de NS op www.ns.nl.

Gestrand in Utrecht? Vind alle hotels in Utrecht op DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-11-19 17:14:58 - 276