Benefietfestival voor Dierenpark Emmen

Vanavond benefietfestival voor Dierenpark #Emmen

Dierenpark Emmen Nieuws door

archief oud artikel 26 november 2010 Natuur Emmen, Drenthe Dierenpark Emmen heeft het financieel moeilijk en moet geholpen worden. Dat vindt een groep Emmenaren, die besloten de handen in één te slaan en het park een duwtje in de rug te geven. Onder de naam 'Samen voor ons Dierenpark' houden ze vanavond een muziekevenement in het centrum van Emmen. De directeur van Dierenpark Emmen, Frankwin van Beers, zal het festival openen.

Benefietconcert

Van 20.00 uur tot 01.00 uur zijn er meerdere optredens te beluisteren in de restaurants en café's in Emmen. Van de opbrengst van de kaartverkoop (10 euro per kaart), kopen de organisatoren toegangskaartjes voor de dierentuin. Dierenpark Emmen krijgt het geld dus niet direct, maar via extra bezoekers. En wat gebeurt er met die toegangskaarten? Die worden verdeeld onder de klanten van de Voedselbank Zuidoost-Drenthe, zodat zij ook eens een leuk dagje naar de dierentuin kunnen. Twee goede doelen in één klap dus.

De entreebewijzen (speciale polsbandjes) zijn te koop op verschillende punten in Emmen, zoals Markant, De Fransche Kroon en Toerist Information Emmen. Let op: het polsbandje is ook nog eens geld waard. Lever het voor 1 januari 2011 in en krijg vijf euro korting op een jaarabonnement.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 26 november 2010 - 155