1

Dagje Leiden? Maak ook je eigen magazine

Mijn Dagje Weg Magazine, zet uw mooiste foto's in een heus magazine!

Mijn Dagje Weg Magazine Redactioneel door

archief oud artikel 26 november 2010 Toerisme Een dagje weg geweest? Dan heb je vast mooie foto's gemaakt. Met de nieuwe fotoservice van DagjeWeg.NL maak je binnen 10 minuten een prachtig magazine van jouw dagje uit. Het is snel en eenvoudig te maken, met een origineel resultaat.

Linkerschaduw
DagjeWeg.NL
Facebook Twitter Hyves

Maak je eigen magazine, snel en eenvoudig

Een dagje weg geweest? Dan heb je vast mooie foto's gemaakt. Met de nieuwe fotoservice van DagjeWeg.NL maak je binnen 10 minuten een prachtig magazine van jouw dagje uit. Het is snel en eenvoudig te maken, met een origineel resultaat.

Vakantie

Kerstvakantie, voorjaarsvakantie, zomervakantie... Voor elk seizoen van het jaar heeft Bungalow.Net schitterende vakantiehuizen beschikbaar. En wie er vroeg bij is, heeft de meeste keus!

Vakantie...!

Reis naar de onbekende Maori

Kwamen ze op de rug van een walvis of roeiden ze in zeven kano's naar het vasteland? Eén ding is zeker: de wereld kende geen betere zeelui, dan de Maori. In Museum Volkenkunde sprankelt ieder element van hun cultuur, van de Haka, de Waka en de Moko.

Dans mee

Dagje in Leiden

Beroemde wetenschappers kwamen er tot levensveranderende ontdekkingen. En ook vandaag valt er in Leiden nog van alles te ontdekken. Een prachtige historische binnenstad, hofjes en een prachtige kerk. Loop mee langs de hoogtepunten van deze stad en word verliefd op Leiden.

Wandel mee

Lach je tanden bloot

Zoenen, lachen, eten en praten. Je mond draait iedere dag overuren. Een gezond gebit is daarom erg belangrijk, en bovendien: een stralende lach willen we toch allemaal? Na de tentoonstelling Say Cheese! in Museum Boerhaave behoud je een tandpastaglimlach met gemak.

Lach mee

Aanbiedingen!

Met DagjeWeg.NL ga je gratis naar de Christmas Fair op landgoed de Wouwse Plantage. Doe mee aan de prijsvraag! Of kies voor een warme overnachting in het stro in de kille decembermaand. Waar je bloed zeker sneller van gaat stromen is een voordelige Indoor Skydive. Of misschien van een bezoek aan het Keramiekmuseum?

Gratis naar: Christmas Fair

Kadotip: Slapen in stro

Aanbieding: Indoor Skydive

2 euro korting Keramiekmuseum

Gratis naar: Christmas Fair Kadotip: Slapen in stro Aanbieding: Indoor Skydive 2 euro korting Keramiekmuseum
Rechterschaduw
Footer achtergrond

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 26 november 2010 - 432