1

Dierenpark Emmen gaat er weer tegenaan

Vakbonden en #DierenparkEmmen om de tafel

Dierenpark Emmen Nieuws door

archief oud artikel 30 november 2010 Toerisme Emmen, Drenthe Het verhaal rond de financiële problemen van Dierenpark Emmen gaat door en door. Dinsdag zitten de vakbonden en de dierentuin weer bij elkaar om een oplossing te vinden voor de problemen.

Afgelopen donderdag liepen de onderhandelingen over een nieuw plan voor de dierentuin vast. Dit plan moet voor woensdag klaar zijn en bij de gemeente op tafel liggen. Gebeurt dit niet, dan mist het park een lening van 1,4 miljoen euro. De kans is dan groot dat het park failliet gaat.

Onderhandelingsruimte

Het gesprek ging donderdag mis omdat de bonden vonden dat het park weinig onderhandelingsruimte overliet in hun voorgestelde plan. "De gesprekspartners van de bonden zijn direct na het voorleggen van het plan van tafel gestapt. In het plan is onder meer sprake van het schrappen van zeventig arbeidsplaatsen. Er heeft tot nu toe geen onderhandeling plaats gevonden. Wat ons betreft is er ruimte om tot een akkoord te komen", legt een woordvoerster van het park uit aan Nu.nl.

Bezoek Dierenpark Emmen en blijf overnachten in een bungalow in Drenthe.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 30 november 2010 - 122