Narnia 3 Voyage of the Dawn Treader

Nieuwste #Narnia in de bioscoop

Redactioneel door

archief oud artikel 1 december 2010 Cultuur The Chronicles of Narnia zijn al bekend door de films The Lion, the Witch and the Wardrobe en Prince Caspian. In de kerstvakantie keren hoofdrolspelers Lucy en Edmund terug naar het magische land Narnia. Daar start een onheilspellende reis op het koninklijke schip The Dawn Treader.

Een onheilbrengende mist dreigt het magische land Narnia te overheersen in dit derde deel van The Chronicles of Narnia. Lucy en Edmond zijn teruggekeerd naar Engeland, waar ze samen met neef Eustace in een magisch schilderij worden getrokken. Zo komen ze weer in Narnia terecht, waar hun volgende fantastische avontuur van start gaat. Samen met prins Caspian en zijn dappere bemanning varen ze aan boord van het machtige, koninklijke schip The Dawn Treader. Samen staan ze voor grote zeeslagen om het land Narnia te behouden. Met de hulp van Caspian en Reepicheep bedwingen ze hevige stormen, verslaan ze zeeslangen en strijden tegen allerlei nieuwe gevaren. Genoeg om vastgenageld te zitten aan de bioscoopstoel! Het derde deel van de Narnia films is ook te zien in het Nederlands en is bovendien in 3D.

Chronicles of Narnia

The Chronicles of Narnia is een zevendelige boekenserie van C.S. Lewis. De boeken gaan over het fantasieland Narnia en vormen verschillende verhalen. De eerste boekverfilming van de serie kwam uit in 2005 onder de naam The Lion, The Witch and The Wardrobe (Nederlandse titel: De Leeuw, de Heks en de Kleerkast). In 2008 ging de film Prince Caspian in première, naar het vierde deel van de boekenserie.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 1 december 2010 - 636

Dit past bij 'Narnia 3 Voyage of the Dawn Treader'