1

André van Duin op tournee

Nieuwe theatertournee voor #AndrevanDuin

Nieuws uit het theater Nieuws door

archief oud artikel 2 december 2010 Cultuur Het wordt weer lachen, gieren en brullen, want André van Duin betreedt de Nederlandse podia. De komiek reist volgend jaar met een nieuwe theatershow door het land. De eerste voorstellingen zijn te zien in het nieuwe DeLaMar Theater in Amsterdam.

Vanaf september volgend jaar staat komiek André van Duin weer op de planken met een nieuwe theatertournee. De aftrap voor deze nieuwe toer is in het nieuwe DeLaMar Theater in Amsterdam, waar hij de eerste voorstellingen opvoert. Aanstaande donderdag gaan de tickets voor deze show in de verkoop.

Hoe de show er uit komt te zien, dat is nog even een verrassing. "We zitten nu nog midden in de creatieve ontwikkeling, dus wat de titel precies wordt of welke nieuwe typetjes voorbijkomen, houd ik nog even geheim." Eén ding is zeker: Ron Brandsteder en presentatrice en actrice Anne-Marie Jung staan hem bij.

Op de koffie

Ook laat de komiek weten 'erg veel zin' te hebben om weer het theater in te gaan. "De nieuwe show speelt zich als het ware bij mij thuis af, het publiek komt bij mij op de koffie."

Een avondje naar het theater? Op DagjeWeg.NL vind je alle theaters van Nederland. Of ga een weekendje weg in een bungalow.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2 december 2010 - 291