Bioscoopfilm New Kids onverwacht succes

New Kids Turbo trekt meer bezoekers per zaal dan Harry Potter

Nieuws door

archief oud artikel 10 december 2010 Trends De Nederlandse bioscoopfilm New Kids Turbo lijkt een hit te worden. De film trekt nu al meer bezoekers per zaal dan Harry Potter. Wie nog nooit van New Kids gehoord heeft zal verbaasd zijn van zulke cijfers, maar fans van de bizarre New Kids filmpjes op internet zullen niet vreemd opkijken.

Een stel onaangepaste asociale hangjongeren in het Brabantse dorp Maaskantje, daar gaat New Kids over. Een paar jaar geleden begonnen de New Kids voor de grap deze flauwe filmpjes op internet te plaatsen. Sindsdien hebben ze een groeiende groep trouwe volgelingen. Deze week is de bioscoopfilm van New Kids in premiere gegaan: New Kids Turbo. Door verschillende kranten en websites is de film afgedaan als stompzinnig, puberaal en laag-bij-de-gronds. Het New Kids publiek trekt zich daar overigens niets van aan. Oordeel zelf:

Distributeur Benelux Film verwacht dat de film al voor het einde van dit weekend de status 'Gouden Film' krijgt. Films met 100.000 bezoekers krijgen die status. Veel bioscopen tonen de film in de grootste zaal. Harry Potter kan daar met zijn nieuwe film niets anders aan toveren...

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 10 december 2010 - 957

Dit past bij 'Bioscoopfilm New Kids onverwacht succes'