1

100.000ste bezoeker krijgt... een bodyscan

#BodyWorlds Rotterdam verrast bezoeker

Opgezette lichamen geven alles bloot Nieuws door

archief oud artikel 10 december 2010 Natuur Rotterdam, Zuid-Holland Mevrouw ten Oever uit Den Haag kocht donderdag kaartje nummer 100.000 voor de tentoonstelling Body Worlds in Rotterdam. Voor deze mijlpaal werd zij op passende wijze verrast. Na een blik in de lichamen van anderen, kan zij binnenkort in haar eigen lichaam kijken met een Total Body Scan.

Expositiedirecteur Philippe Defechereux zette de 100.000ste bezoeker in het zonnetje met bloemen en een bijzondere prijs. De gelukkige mevrouw ten Oever krijgt een Total Body Scan aangeboden. De organisatie vindt dat deze prijs in lijn is met de doelstelling van de tentoonstelling. Namelijk, een kijkje nemen in het menselijk lichaam.

De winnares reageerde verheugd op de prijs en gaf aan de scan al in januari uit te laten voeren als goede voornemen voor het nieuwe jaar. Een Total Body Scan bestaat uit MRI-scans en een hart- en longonderzoek.

Baanbrekend

Defechereux is tevreden met het bezoekersaantal: "Het feit dat deze baanbrekende tentoonstelling voor het eerst in Nederland te zien is, vormt uiteraard een belangrijke reden om een kaartje te kopen. Dat we in minder dan drie maanden de 100.000e bezoeker mogen verwelkomen, onderstreept bovendien de kwaliteit van de expositie en is een mooie graadmeter voor ons succes in de laatste twee maanden voordat we weer verder gaan."

DagjeWeg.NL bezocht de spraakmakende tentoonstelling Body Worlds. Lees de reportage.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 10 december 2010 - 352