Hans Teeuwen onverminderd populair

DeLaMar Theater |  
Nieuws door

Kaartverkoop show #HansTeeuwen gaat hard

14 december 2010 Cultuur Hans Teeuwen is zelfs na enkele jaren afwezigheid nog onverminderd populair. De cabaretier weet de kaarten voor zijn nieuwe show Spiksplinter in een mum van tijd te verkopen. Gisteren lag de site van het DeLaMar Theater plat door de toeloop van fans.

Update: Op 24 september geeft een extra show in de Heineken Music Hall. De twee al geplande concerten zijn namelijk al zo goed als uitverkocht. Dus fans, nog kans op kaarten!

Hans Teeuwen kondigde zijn terugkeer in de theaters vorige week aan met de nieuwe show Spiksplinter. Gisteravond startte de kaartverkoop bij het DeLaMar Theater. Door de enorme run op de kaarten ging de site enige tijd uit de lucht. Vandaag om 10:00 uur start de verkoop voor de shows in het Circustheater Scheveningen, World Forum Theater Den Haag en de Heineken Music Hall Amsterdam. Koop hier officiële kaarten! Kijk voor andere locaties op de speellijst.  

Zwarthandelaren

Zwarthandelaren willen graag mee profiteren van de populariteit van de cabaretier. Gisteren waren al voor de officiële start van de verkoop zwarte kaartjes in omloop voor de nieuwe show. Hans Teeuwen waarschuwde zijn fans alleen kaarten te kopen via de officiële verkooppunten.

Een avondje in het theater, dat is pas verrassend. Vind alle theaters op DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-12-14 08:41:16 - 1406