Met korting naar Ouwehands & winterse uitjes

Tips om mooie foto's te maken #ouwehand #korting

Tips om mooie foto's te maken Redactioneel door

archief oud artikel 30 december 2010 Toerisme Fleur de winterse dagen op met een dagje uit met korting! Maak mooie foto's en plaats ze in een eigen magazine.

Linkerschaduw
 
DagjeWeg.NL
Facebook Twitter Hyves

Onbetaalbare groepsfoto's

Echt, ze worden té weinig gemaakt: groepsfoto's. Je moet er even wat voor doen, maar later blijken ze onbetaalbaar. Dus als je kids wat moois meemaken, denk dan aan een paar mooie groepshots. Met de Nikon D3100 sta je versteld van het resultaat. Meer tips om mooie foto's te maken.

Tot 50% korting

Met korting naar Ouwehands Dierenpark! Als u bij de ANWB vóór 1 maart uw ANWB Entreebewijs koopt voor Ouwehands Dierenpark Rhenen, kunt u voor slechts € 9,50 p.p. al naar de dierentuin.

Korting
 

Op de cover

Wie droomt er niet van om eens op de cover van een magazine te schitteren? Maak je eigen glossy met Fotoservice.nu! Leuk als cadeautje of aandenken aan een geslaagde vakantie.

Probeer het!
 

Bonbons maken

Een waar chocoladefeestje vierde DagjeWeg.NL bij Bonbonatelier Janson in het winterse Zutphen. Doe de deur open en treed binnen in een walhalla voor de chocoholic. Chocolatier Huub Janson deelt zijn passie met iedere geïnteresseerde. Dus kom gerust eens kijken.

Bekijk video
 

Winterwandeling

Langzaam neemt de gids ons mee naar de tijd dat Zutphen ontstond en door heftige gevechten zichzelf helemaal ingroef in de stadswalburg. Klim over de stadsmuur en laat je verbazen tijdens een winterwandeling door Zutphen. Een stad met ruim 365 monumenten!

Wandelen

Aanbiedingen!

DagjeWeg.NL is altijd op zoek naar de leukste aanbiedingen en tips. Ook deze donkere winterdagen worden opgefleurd met kans op gratis kaarten voor de Huishoudbeurs. Of kies voor een ontspannen Hot Stone Massage. In februari nog een weekendje weg? Vind alle Landalparken in één oogopslag. Ook leuk in combinatie met een bezoek aan Eindhoven Winterstad!

Gratis naar de Huishoudbeurs

Hot Stone massage

Landal parken

Eindhoven Winterstad

Gratis naar de Huishoudbeurs Hot Stone massage Landal parken Eindhoven Winterstad
 
Rechterschaduw
Footer achtergrond

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 30 december 2010 - 1231