1

Meer luxe in Landal Greenparks

Landal verdubbelt investeringen

Vakantieparken Nieuws door

archief oud artikel 11 januari 2011 Toerisme Landal Greenparks laat ambitie zien voor de komende jaren. De marktleider in Nederland verdubbelt het investeringstempo en pompt geld in nieuwe vakantieparken en luxe vakantiehuisjes.

Volgens directeur Thomas Heerkens zijn we thuis meer comfort gewend en willen we dat ook op vakantie. "Een breedbeeldtelevisie en een vaatwasmachine: dat willen we op vakantie ook", zegt hij in het Het Financieele Dagblad. Heerkens verwacht dat de markt nu na de crisis weer aantrekt. In het komende jaar openen er twee of drie nieuwe parken. Ook in Nederland is er nog ruimte. Bijvoorbeeld in het Friese Terherne, waar dit jaar een nieuw park opent.

Luxe

Ook tijdens de crisis wist Landal de groei vast te houden, maar groeide wel minder hard. Aanbieders van vakantiehuisjes profiteerden van de ecomische crisis, omdat mensen vaker kozen voor een vakantie dichtbij huis. De groei zit volgens directeur Thomas Heerkens vooral aan de bovenkant van de markt. Ook concurrent Center Parcs investeert daarom in luxe.

Laatst gewijzigd: 2014-08-18 17:51:03 · Gepubliceerd: 11 januari 2011 - 363