Hiswa.nl is vernieuwd

Website #HISWA nu overzichtelijk en duidelijk

Nieuws door

archief oud artikel 12 januari 2011 Zakelijk Amsterdam, Noord-Holland Watersporters en watersportondernemers zwemmen vanaf vandaag weer in de goede richting. De nieuwe website van HISWA is vanaf vandaag online.

De oude website van HISWA was niet meer overzichtelijk genoeg en was hard aan vervanging toe. Particulieren en bedrijven vinden op de vernieuwde website makkelijk hun weg. De website bestaat uit vijf onderdelen. In het onderdeel Vind een bedrijf krijgen watersporters een uniek en compleet overzicht van HISWA-leden en watersportbedrijven in Nederland. HISWA-leden en andere watersportbedrijven krijgen bij de rubriek Voor bedrijven toegang tot kennisdossiers, projecten en het overzicht van HISWA-producten en -diensten. Zo is heel watersportend Nederland in kaart gebracht.

HISWA

De vereniging HISWA is een brancheorganisatie voor watersportbedrijven. HISWA is bekend van de beurzen voor de watersport. Op de beurs zijn allerlei plezierboten te zien, van grote en luxueuze jachten en zeilboten tot eenpersoons kano's en rubberbootjes.

Vind nog veel meer nieuws voor bedrijven op de eventspagina van DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2011-01-12 14:45:50 - 215

Dit past bij 'Hiswa.nl is vernieuwd'