Gratis op stap!

 deel via WhatsApp | Redactioneel door

Prijsvragen en #kortingen

19 januari 2011 Toerisme Ede, Gelderland Bij DagjeWeg.NL maak je elke week kans op leuke prijzen. Registreer je gegevens of geef je beoordeling van je favoriete uitstapje en ga gratis op stap. Ook zijn er allerlei leuke kortingen, zodat een dagje weg met het gezin betaalbaar blijft.

 
 
DagjeWeg.NL
Facebook Twitter Hyves

Prijsvragen en kortingen

Weggeweest? Beoordeel je uitstapje en maak kans op vrijkaarten voor SnowWorld. Of win je een verwenweekend bij De Zwaluwhoeve? Succes en veel plezier!

Verwenweekend bij De Zwaluwhoeve

Laat jouw zintuigen een weekend lang prikkelen in een wereld van ontspanning en schoonheid. Geniet met z'n tweeën van een heerlijk weekend gevuld met massage, sauna, zwemmen, schoonheidsbehandelingen, lekker eten en nog veel meer bij de Zwaluwhoeve! Vul nu de Fit-en-Fris enquête in en maak kans op dit verwenweekend inclusief overnachting. Doe mee!

Win!
 

Huishoudbeurs 2011

Shoppen, aanbiedingen, live entertainment en koopjes: je vindt het allemaal van 12 tot en met 20 februari op de Huishoudbeurs 2011. Veel producten om te passen, proeven en te proberen. Daar zit vast iets voor jou bij! DagjeWeg.NL geeft nu tien vrijkaarten weg.

Win!
 

Holland Flowers Festival

Van woensdag 23 februari tot en met zondag 27 februari 2011 is het weer tijd voor het Holland Flowers Festival. De grootste overdekte bolbloementuin van Nederland trok vorig jaar meer dan 25.000 bezoekers. Heb jij groene vingers? DagjeWeg.NL geeft nu tien vrijkaarten weg!

Win!
 

Gratis naar SnowWorld

Een heerlijk dagje sneeuwplezier beleef je in 's werelds grootste indoor skiresorts! Maak kans op 1 van de 10 waardebonnen voor één uur vrij skiën of snowboarden bij SnowWorld, inclusief materiaalhuur! Geef nu je beoordeling van je favoriete uitstapje en win deze prijs!

Win!

Kortingsbonnen

Ga je binnenkort een dagje weg? Kijk dan voor je bezoek altijd eerst op de kortingsbonnenpagina van DagjeWeg.NL. Grote kortingen op attractieparken, musea en vele andere uitjes. Dat scheelt een hoop geld! DagjeWeg.NL heeft de leukste hieronder op een rij gezet.

Korting op Skydiven

Goedkoop naar KidZcity

Bijna gratis naar Skidome

Toverland met korting

Korting op Skydiven Goedkoop naar KidZcity Bijna gratis naar Skidome Toverland met korting
 
 

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2011-01-20 09:16:22 - 883

Kijk ook bij...