1

Leuk cadeau voor Valentijn

Cadeautips en leuke dagjes weg #valentijn

Valentijnsdag 2011 Redactioneel door

archief oud artikel 14 februari 2011 Cultuur De bloemisten kunnen de bestellingen niet meer bijbenen en de postbode draait overuren. Vandaag is het Valentijnsdag 2012! Maar is het na 14 februari weer over met de romantiek? Geef een bijzonder dagje weg cadeau en blijf genieten van elkaar.

Een tweede huwelijksnacht

Een bruidsboeket bij aankomst, een uitgebreid driegangendiner met kaarslicht en een prachtig setje ringen als aandenken. Het lijkt wel een huwelijksnacht! En dat is nou precies de bedoeling. Overnacht met je geliefde in een hotel in Horst, Etten-Leur of aan de Moezel en geniet nog een keer van die bijzondere nacht. Slapen doe je niet in een standaard hotelkamer, maar in de exclusieve bruidssuite met prachtig bed en whirlpool. Geef een tweede huwelijksnacht cadeau! Kosten: 198,- euro voor twee personen.

Paragliden met z'n tweeën

Eens een keer wat anders? Ga dan paragliden. Dit is een cadeau voor echte thrillseekers. Samen met een ervaren tandempiloot maak je een prachtige duovlucht in de omgeving van Almelo. Door middel van een lier word je omhoog getrokken. En het enige wat je hoeft te doen is een paar stappen lopen bij de start en de landing. Geniet van het prachtige uitzicht over het landschap en voel je zo vrij als een vogel. Geef een paraglidevlucht cadeau en krijg je luie partner van de bank! Kosten: 35,- euro per persoon.

Hollywoodfoto

Hoe blijven herinneringen beter bewaard dan op de gevoelige plaat? Maar die gezellige kiekjes van je eigen fototoestel ken je nou wel. Doe eens wat bijzonders en maak een prachtig Hollywood portret. Schitter als de sterren uit de klassieke films en doe mee aan een Classic Hollywood portret. Je wordt opgemaakt en gestyled met kleding en sieraden uit de ouderwetse Hollywoodtijd en krijgt na afloop een groot portret mee naar huis. Geef je partner een Marilyn Monroe of een Gary Grant aan de muur. Kosten: 99,- euro per persoon.

Romantisch eten op grote hoogte

Een extra bijzonder etentje beleef je op vijftig meter hoogte in restaurant De Koperen Hoogte in Zwolle. Dit restaurant draait in een ruim drie uur rond de keuken in de voormalige waterbak van de toren. Zo geniet je altijd van een ander uitzicht. De chefkok stelt een heerlijk verrassingsmenu van vier gangen samen, gemaakt van dagverse producten. Beleef een bijzondere avond met elkaar, met heerlijk eten en in prachtige omgeving. Geef een etentje in De Koperen Hoogte cadeau. Kosten: 105,- euro voor twee personen.

Candlelight Cruise

Wat er romantischer dan gezellig flikkerende kaarsjes? Tijdens de Candlelight-Avond-Cruise is de stad Haarlem prachtig verlicht. Met een rondvaartboot vaar je anderhalf uur door deze romantische plek. Een lekker drankje, hapje, kaarslicht en dan het geluid van kabbelend water tegen de boot. Geniet heerlijk van dit alles en van elkaar in de romantische stad Haarlem! Geef een Candlelight-Avond-Cruise cadeau. Kosten 39,50 voor twee personen.

Samen in de sauna

Samen een hele dag genieten in de sauna? Huur dan een sauna helemaal voor jullie alleen. Geniet van een stoomcabine, een watermassagebed, een overdekte hot tub en een picknickmand met lekkere hapjes en een flesje wijn. Na deze dag voelen jij en je partner je weer als herboren. Een echte boost voor je relatie dus! Geef nu een dagje privé sauna cadeau. Kosten: 135,- voor twee personen.

Laatst gewijzigd: 2012-02-14 10:58:57 · Gepubliceerd: 14 februari 2011 - 1785