1

Dagje weg in de voorjaarsvakantie

Ook leuke tips voor de kinderen #voorjaarsvakantie

Redactioneel door

archief oud artikel 18 februari 2011 Toerisme DagjeWeg.NL is klaar voor de voorjaarsvakantie! Nog eventjes en de vakantie breekt voor iedereen aan. Kies alvast de leukste uitjes voor een geslaagde week met vrienden, kinderen en familie.

 
 
DagjeWeg.NL
Facebook Twitter Hyves

Op stap in de voorjaarsvakantie

Nog maar een paar dagen en dan is het voor de meeste scholen zover: de voorjaarsvakantie breekt aan! Na een periode van donkere dagen is het tijd voor veel zon en gezelligheid. Ga op stap!

Bobbejaanland bungelt

Na negatieve beoordelingen nam DagjeWeg.NL poolshoogte bij het Belgische pretpark Bobbejaanland. Het plezantste land vertelt meer... Over een kapotte én een nieuwe attractie. Ontdek wat je het komend seizoen allemaal te wachten staat in België.

Bobbejaan
 

Luxe vakantiehuizen

Geen voorjaarsvakantie? Boek dan vast een mooie zomervakantie om je op te verheugen. De nieuwe website LuxeVakantiehuizen.nl heeft een handig overzicht van de mooiste vakantiehuizen. Dat vakantiehuisje aan de Middellandse Zee is zo geboekt!

Boek meteen
 

Breien is hip!

Bij breien denk je al snel aan een oud omaatje dat achter de geraniums een stel warme sokken breit voor haar kleinzoon. Maar het kan ook anders. Tassenmuseum Hendrikje laat in de tentoonstelling Hoezo Tuttig zien dat handwerken eigenlijk hartstikke hip is!

Tassen
 

Uit met kinderen

Wat gaan we met de kinderen doen? Altijd weer een vraag, maar voor DagjeWeg.NL een weet. De leukste kinderactiviteiten voor de vakantie, tentoonstellingen en actieve uitjes. Doe inspiratie op voor de voorjaarsvakantie en ga een lekker dagje weg.

Kids

Korting en acties

De voorjaarsvakantie is het moment om een leuk dagje uit te gaan met de familie. DagjeWeg.NL biedt acties en kortingen om een dagje weg nog leuker te maken. En bovenal voordeliger! Kijk snel of er iets voor je bij zit. Zoals een tocht met de Pannenkoekenboot of een bezoek aan Railz Miniworld?

Gratis naar Railz Miniworld

Varen met de Pannenkoekenboot

Hou van Holland-wandelbox

Met korting naar de Sprookjeshof

Gratis naar Railz Miniworld Varen met de Pannenkoekenboot Hou van Holland-wandelbox Met korting naar de Sprookjeshof

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 18 februari 2011 - 1931

Dit past bij 'Dagje weg in de voorjaarsvakantie'