Oog in oog met Justin Bieber

Tieneridool #JustinBieber in Madame Tussauds

Madame Tussauds Nieuws door

archief oud artikel 22 februari 2011 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Eindelijk oog in oog staan met Justin Bieber. Veel tieners dromen ervan. In Madame Tussauds Amsterdam kun je vast oefenen voor de echte ontmoeting met het tieneridool. In maart onthult het museum een nieuw wassen beeld van de 16-jarige wereldster.

Miljoenen meisjes vallen in katzwijm bij het horen van de naam Justin Bieber. Het tieneridool is razend populair en won al meerdere MTV Europe Music awards. Ook kreeg hij tweemaal een nominatie voor een Grammy. Madame Tussauds eert de nieuwe 16-jarige ster met een wassen beeld.

Justin Bieber in Madame Tussauds

"Justin Bieber is echt een wereldsensatie", zegt Boet Hensen, general manager van Madame Tussauds. "We zijn overstroomd met verzoeken van jonge fans uit de hele wereld om hem te kunnen zien bij Madame Tussauds." In maart gaat de wens van de fans in vervulling en onthult Madame Tussauds een nieuw wassen beeld van Justin Bieber. Hij krijgt een plekje tussen andere muzieksterren zoals Lady Gaga en Michael Jackson.


Ook Madame Tussauds Londen en Madame Tussauds New York onthullen op dezelfde dag een wassen beeld van de jonge Bieber.

Lees ook:
Maak mooie foto's van je ontmoeting met Justin Bieber en stop ze in een hip magazine.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 22 februari 2011 - 1328