1

Boek een luxe vakantiehuis

Inspiratie van LuxeVakantiehuizen.nl

LuxeVakantiehuizen.nl Redactioneel door

archief oud artikel 12 januari 2012 Toerisme Het miezert in Nederland. Geen sneeuw, geen zon, het is helemaal niks. Zin in de zomer? Boek alvast een ontspannen, zonnige vakantie. Lekker op het strand of in het bos, genieten van de zon en de warme temperaturen. Waar geniet je het meest van je welverdiende vakantie? Vind een luxe vakantiehuis op een prachtige bestemming met LuxeVakantiehuizen.nl.

De keuze op LuxeVakantiehuizen.nl is zo uitgebreid, dat iedere vakantieganger een huisje naar wens kan vinden. Maar wat zijn de wensen voor 2012 eigenlijk? Kom op ideeën en droom vast weg bij de aanblik van deze droomvakanties.

Eenmaal op Italiaanse bodem belandt, wil geen mens meer naar huis

Uitwaaien op Texel

De Waddeneilanden zijn een geliefde vakantiebestemming voor de Nederlandse vakantieganger. Want wat wil je nog meer dan zon, zee en strand? Op Villapark Bleekercoogh geniet je optimaal van al het moois wat het eiland Texel biedt. Het kleinschalige villaparkje zit barstensvol luxe. De villa's zijn uitgerust met een whirlpool, een zonnebank en een open haard. Ook de omgeving doet weldadig aan: uitgestrekte stranden, duinen en natuurgebieden. En bovendien zijn de andere Waddeneilanden gemakkelijk te bereiken.

Liever een ander huisje? Bekijk alle vakantiehuisjes op de Waddeneilanden.

Betoverend mooi Italië

Eenmaal op Italiaanse bodem belandt, wil geen mens meer naar huis. Helemaal bij de aanblik van het betoverend mooie Comomeer verdwijnt elke gedachte aan Nederland. Geniet romantisch met z'n tweeën van dit mooie landschap tijdens een verblijf in Cava Club. Dit tweepersoonsappartement ligt direct aan het Comomeer en heeft een eigen zwembad. Het centrum van Como ligt op 11 kilometer afstand. Voor een avondje romantisch dineren is er een restaurant op 400 meter.

Nog meer vakantiehuizen aan het Comomeer, Italië. Op LuxeVakantiehuizen.nl vind je vakantiehuizen in heel Italië.

Slapen in een Frans kasteel

Frankrijk is al lange tijd een favoriet vakantieland. Lekker op de camping met het gezin of een Franse stad ontdekken. Op LuxeVakantiehuizen.NL zijn de echte vakantiepareltjes te vinden. Zoals dit schattige kasteeltje: Chateau de Chemeray. Dit idyllische optrekje kan maximaal 27 personen bergen en heeft een eigen zwembad. Het kasteeltje is perfect voor een gezinsvakantie. Het ligt op een heuvel, volledig beschut, met uitzicht op de rivier de Creuse.

Vind nog meer vakantiehuizen in Frankrijk.

Aan de Zeeuwse kust

Aan het Grevelingenmeer op het eiland Schouwen-Duiveland genieten vakantiegangers van de rust op Vakantiepark Aquadelta. Wandelen, fietsen, watersporten en zonnen, de omgeving leent zich overal voor. De bungalows zijn geschikt voor zes personen en hebben alles in zich om de vakantie zorgeloos te laten verlopen. Boek daarom meteen een bungalow in Zeeland!

Vind nog meer vakantiehuizen in Zeeland.

Ga meteen naar LuxeVakantiehuizen.nl en boek een vakantiehuis!

Laatst gewijzigd: 2012-01-20 14:59:42 · Gepubliceerd: 12 januari 2012 - 1016