1

Beeld en Geluid 'leukste dagje uit'

Bezoekers van de vakdag oordeelden #toerned

Beeld en Geluid experience Nieuws door

archief oud artikel 4 maart 2011 Toerisme Hilversum, Noord-Holland De bezoekers van de vakdag 'Het Leukste Dagje Uit' oordeelden donderdag en kozen Beeld en Geluid als de winnaar van de ToerNed Award! De media experience in Hilversum draagt een jaar lang de titel 'Het Leukste Dagje Uit' van Nederland.

Tien genomineerde uitjes streden donderdag om de titel 'Het Leukste Dagje Uit' van Nederland. Bezoekers van de vakdag 'Het Leukste Dagje Uit" mochten een stem uitbrengen op hun favoriete uitje. Uiteindelijk won Beeld en Geluid de ToerNed Award. Voor sales manager Patrick Ouwens reden tot vreugde. "We hebben afgelopen jaar ook een paar bijzondere evenementen in huis gehad waardoor we extra opvielen. Voor de Top 2000 stonden mensen zelfs uren voor ons museum in de rij om de studio en popquizzen te ervaren."

Ook De Efteling viel donderdag in de prijzen. Voor de vierde keer won het park de Schoolreis Award. Deze prijs wordt uitgereikt door Schoolreis Magazine, die een verkiezing onder scholen organiseert.

Vind nog meer leuke schoolreisjes op DagjeWeg.NL! En maak na het schoolreisje ook een eigen magazine als herinnering aan de geslaagde dag.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 4 maart 2011 - 495