Museumnacht Rotterdam 2011

Tiende editie van Museumnacht in Rotterdam

Natuurhistorisch Museum Rotterdam Nieuws door

archief oud artikel 4 maart 2011 Cultuur Rotterdam, Zuid-Holland Zaterdagavond en -nacht staan de deuren van de Rotterdamse musea weer wagenwijd open. Tijd voor de tiende editie van de Rotterdamse Museumnacht. Met een verrassende lichtshow opent de nacht in het Museumpark.

Niet alleen in de musea, maar ook op straat worden de Rotterdammers dit jaar getrakteerd op opzienbarende creaties en spannende performances. Alles om deze speciale tiende editie van de Rotterdamse Museumnacht te vieren. Scan met je smartphone de QR-codes op de verschillende locaties en verzamel twintig korte films. Kunst op je telefoon! Of laat je verleiden door het parfum van wierookbranders. Op verschillende plaatsen kun je zelf wierook branden en een zoete geur verspreiden. Dat is Flower Power!

Musea

Het programma in de Museumnacht Rotterdam duurt op zaterdag 5 maart van 20:00 uur tot 02:00 uur. Alle deelnemende musea, en dat zijn er 46(!), komen met een speciaal programma. Het Natuurhistorisch Museum Rotterdam biedt een bijzonder liefdesdrankje aan, zodat je met levensgrote Ptero's kunt knuffelen. Magische acts vind je in Museum Boijmans Van Beuningen en bij Villa Zebra kun je zien hoe jouw kind eruit zou zien! Bekijk alle programma's en kies je favorieten. Want voor je het weet is de nacht voorbij...

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 4 maart 2011 - 533