Brigitte Heitzer in Miss Saigon

Beatrix Theater Utrecht |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Hoofdrol voor Brigitte Heitzer in #MissSaigon

21 maart 2011 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Actrice Brigitte Heitzer heeft een rol bemachtigd in de musical Miss Saigon. Naast Stanley Burleson, Na-Young Jeon en Ton Sieben speelt zij zes maanden een hoofdrol in de musical.

Brigitte Heitzer won in 2007 het programma Op zoek naar Evita en speelde de hoofdrol in de musical Evita. Ook in de musical All shook up, love me tender speelde de 31-jarige actrice een hoofdrol. Vanaf september volgt een nieuwe productie in dit rijtje: Miss Saigon. Heitzer speelt vanaf september de rol van de Amerikaanse Ellen, die een belangrijke invloed uitoefent op het liefdesverhaal.

Miss Saigon

De musical Miss Saigon speelt zich af in de laatste maanden van de Vietnamoorlog en de jaren daarna. De Amerikaanse soldaat Chris (Ton Sieben) wordt verliefd op het Vietnamese meisje Kim (Na-Young Jeon). Maar tijdens de plotselinge ontruiming van Saigon raken de twee elkaar kwijt. Vinden ze elkaar ooit nog terug?

De musical Miss Saigon was vanaf 1996 te zien in het Circustheater in Scheveningen. Hoofdrolspelers waren toen Linda Wagenmakers, Tony Neef en Willem Nijholt. Vanaf september 2011 is de vernieuwde musical zes maanden lang te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 21 maart 2011 - 218