1

Gratis naar NAi met speciale postzegel

#NAi en TNT brengen postzegelreeks uit

Het Nederlands Architectuurinstituut Nieuws door

archief oud artikel 28 maart 2011 Cultuur Rotterdam, Zuid-Holland Het Nederlands Architectuurinstituut (NAi) in Rotterdam en TNT Post brengen maandag 4,2 miljoen postzegels op de markt. Met een van de postzegels krijgen bezoekers gratis toegang tot het NAI.

Dat meldt het NAi op zijn website. De miljoenen postzegels worden uitgebracht in de reeks Stad van Nederland. De serie is vernoemd naar de nieuwe tentoonstelling die op 1 juli in het NAi opent.

Augmented Reality

Op de postzegels staan vijf Nederlandse architectuurprojecten in ontwikkeling. Aan de postzegels is Augmented Reality toegevoegd, een techniek waarmee de echte beelden worden aangevuld met realistische computergemaakte beelden.

Op www.toekomstinbeweging.nl kunnen mensen de postzegel voor hun webcam houden om hem in 3D te zien. Bezoekers kunnen hier ook hun vrijkaart aanvragen. De kaart is geldig tussen 1 juli en 31 december 2011.

Verbouwing

Het NAi gaat na verbouwing op 1 juli weer open. De opening wordt gevierd met twee permanente en twee tijdelijke tentoonstellingen.

Dagje Rotterdam? Vergeet niet de gratis stedengids van Rotterdam mee te nemen.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 28 maart 2011 - 135