1

Nieuw design voor de Futuracollectie voor zomer 2011

De beste rugzakken   Redactioneel door

archief oud artikel 11 april 2011 Natuur Voor zomer 2011 is de bekende Futuracollectie van Deuter voorzien van een nieuw design! De populaire wandelrugzakken worden niet alleen optisch veranderd, ook het materiaal heeft een verandering ondergaan. De uitwerking en de verbetering van de verschillende details spelen een grote rol in de vernieuwde Futuracollectie. Nieuwsgierig naar wat er precies is veranderd? Lees dan snel verder!

Het Wide Air-Mesh materiaal bij de heupband en de schouderbanden zorgt voor veel comfort en een aangename ventilatie. De traploos verstelbare beugel aan de borstgordel is nu nog eenvoudiger te bedienen. De kleinere Futuramodellen (22 en 28 liter) zijn voorzien van een reflecterende knipperlicht houder, zodat de rugzakken in elke alledaagse situatie gebruikt kunnen worden. Het vak aan de heupband is groter gemaakt, zodat ook een digitale camera zonder problemen opgeborgen kan worden. Bij de toploadermodellen kunt u, door middel van een praktisch insteekvak, makkelijk bij uw kaarten.

De Futura Pro serie (34 SL, 38 en 42), die speciaal ontworpen is voor uitgebreide tourtochten en meerdaagse wandelingen, zijn voorzien van een nieuw, rond frame. De duurzame, elastische verenstaalconstructie past zich perfect aan de rug aan en is uitermate flexibel. De grote vernieuwing in de Futura Vario collectie is het damesmodel 45 + 10 SL. De slimme Vari-Fit verstelmogelijkheid maakt een optimale aanpassing mogelijk. In een mum van tijd kan de lengte van de rugzak traploos aangepast worden aan de drager. Tevens geeft de nieuwe front opening met tweewegritssluiting direct toegang tot het hoofdvak, ook wanneer de bovenklep gesloten is.

De Renegade GTX Mid: de klassieker onder de All-Terrain schoenen. Lees meer in 'De legende leeft'.

Laatst gewijzigd: 2012-02-13 12:40:10 · Gepubliceerd: 2011-03-11 15:55:10 - 80