1

Hermitage proost met Heineken

Heineken hoofdsponsor Hermitage Amsterdam

Hermitage Amsterdam Nieuws door

archief oud artikel 21 april 2011 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Vanaf vandaag is Heineken gepromoveerd van sponsor van de Hermitage tot hoofdsponsor. Tijd voor een feestje!

Vanaf vandaag is Heineken niet langer sponsor van de Hermitage, maar hoofdsponsor. Het nieuwe contract geldt voor vijf jaar. "De Hermitage Amsterdam is trots Heineken als hoofdsponsor te hebben, sprankelend, bruisend, verfrissend en inspirerend", vertelt Ernst W. Veen, directeur van de Hermitage. Al sinds januari 2007 steunt Heineken het Amsterdamse museum. Het enige bier dat wordt geschonken in de Hermitage is natuurlijk dan vanzelfsprekend van Heineken.

Glans en glorie

Nu te zien in de Hermitage: Glans en glorie. 'Een boeiende tentoonstelling over een bijzonder geloof', zo vertelt de Hermitage Amsterdam over de nieuwste tentoonstelling Glans en Glorie. Deze tentoonstelling duikt in de mystieke traditie van de Russisch orthodoxe Kerk. Lees: Glans en glorie ontrafelt Russische kerk.

De Hermitage Amsterdam is trots Heineken als hoofdsponsor te hebben

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 21 april 2011 - 198

Activiteiten H'ART Museum

Later dit jaar

Wijnen in de Tuin


Beleef op zaterdag 7 en zondag 8 september het geliefde wijnfestival in het H’ART Museum. Geniet van heerlijke wijnen, live muziek, heerlijke hapjes en een betoverende binnentuin.