Populairste paasuitjes van DagjeWeg.NL

Speeltuinen en lentemarkten populair tijdens #Pasen

Speeltuinen Nieuws door

archief oud artikel 26 april 2011 Toerisme Ede, Gelderland Het heerlijke paasweekend is weer voorbij. Het waren de warmste paasdagen in de geschiedenis. Dagtoeristen zochten dan ook vooral leuke activiteiten voor buiten. Wat was het populairste paasuitje van DagjeWeg.NL?

Top 3 Uitjes

Van alle uitjes die op DagjeWeg.NL staan, waren vooral de buitenspeeltuinen populair tijdens Pasen. Kletsnat worden op waterpleinen, waterfietsen en balanceren over hangbruggen boven het water vonden bezoekers dit weekend heerlijk. Welke speeltuin was het populairst?

1. Het land van Jan Klaassen. Deze speeltuin is uitstekend geschikt voor een heerlijk zonnig dagje weg. In de buitenspeeltuin van 30.000 vierkante meter kunnen de kinderen een ritje maken in de kaboutertrein of zich helemaal moe springen in het Springkasteel. Het Land van Jan Klaassen staat daarom met stip op nummer 1 van de best bezochte activiteiten in het paasweekend.
2. Linnaeushof. De Linnaeushof is de grootste speeltuin van Europa. Waterfietsen, kabelbanen, glijbanen, een monorail, een springkussen en nog veel meer. Wie durft over de hangbruggen hoog boven het water klimmen naar het Piratennest? Nat worden maakte dit weekend niets uit.
3. Drouwenerzand Attractiepark. Bezoekers trokken hun zwemkleren aan en werden kleddernat op het waterplein van Drouwenerzand. Vooral het all-inn-arrangement vonden bezoekers erg aantrekkelijk. Voor de toegangsprijs kunnen bezoekers onbeperkt eten, drinken en zich vermaken in de attracties.

Vooral buitenspeeltuinen waren heel populair

Top 3 Kalender

Van alle uitjes die op de kalender van DagjeWeg.NL staan, waren vooral de markten populair. Urenlang struinen tussen mooie spulletjes en ondertussen genieten van de zon. Ook lammetjes knuffelen was dit weekend in trek.

1. Afrikaanse markt op tweede paasdag. Deze Afrikaanse markt op tweede paasdag was erg bijzonder, omdat er alleen maar Afrikaanse spulletjes te koop waren. Daarna was het heerlijk genieten van een Afrikaans hapje en drankje. Niet voor niks was dit de populairste kalenderactiviteit van DagjeWeg.NL in het paasweekend.
2. Lammetjesdag bij de Boerinn. De bezoekers van DagjeWeg.NL trokken gisteren massaal naar boerderij de Boerinn. Lammetjes knuffelen, skelterracen en lekker springen op het springkussen. Volgend jaar weer?
3. Sprankelende Lentemarkt Genieten van de lente deden bezoekers van DagjeWeg.NL gisteren op de Lentemarkt in Amersfoort. Duurzame, originele en authentieke producten maakten de markt erg bijzonder. Ook was er een terras voor een hapje en een drankje.

Wat te doen in de meivakantie?

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 26 april 2011 - 4788