Tips voor #Koninginnedag en #Bevrijdingsdag

Koninginnedag   Redactioneel door

archief oud artikel 28 april 2011 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Nog een paar uur en dan is het zover: Koninginnedag 2011! DagjeWeg.NL vertelt waar je moet zijn op Koninginnenacht en Koninginnedag en geeft ook alvast tips voor Bevrijdingsdag. Lees nu de nieuwsbrief!

 
 
DagjeWeg.NL
Facebook Twitter Hyves

Koninginnedag 2011

De oranje pruiken mogen weer uit de kast. Het is Koninginnedag! Dit jaar staan er veel leuke evenementen op het programma. De koninklijke familie bezoekt de Limburgse stad Weert, in Amsterdam treden grote artiesten op en verder is het in de rest van Nederland één groot oranje feest!

Koninginnenacht: waar naar toe?

Vrijdag wordt er traditioneel gefeest op veel plaatsen in Nederland: het is Koninginnenacht! DagjeWeg.NL verzamelde de beste en grootste party's. Heel Nederland kleurt oranje!

Nacht
 

Op stap in de meivakantie

Koninginnedag, Bevrijdingsdag, dodenherdenking: de meivakantie staat bol van bijzondere feesten. Het is ook de tijd om eens lekker op stap te gaan. Met de kinderen, alleen of met vrienden en vriendinnen. DagjeWeg.NL inspireert!

Meivakantie
 

Vier de Bevrijdingsdag

Sinds de bevrijding in 1945 is Nederland een vrij land. Een reden voor een feestje! Vier Bevrijdingsdag op 5 mei met een leuk uitje en geniet van de vrede.

Bevrijding
 

Vier het bevrijdingsfestival

Nederland is een vrij land en dat moet gevierd worden! Maar welke artiesten komen er op welk bevrijdingsfestival? En wat is er nog meer te doen?

Festival

Nieuwste tips

Slaat de verveling al toe in de meivakantie? DagjeWeg.NL geeft weer de nieuwste tips voor het hele gezin. Duik met een stadsbus de zee in of ga lasergamen in Rotterdam. Bekijk het Museumplein in het klein in Madurodam of ga gratis naar bezoekerscentrum Futureland. Fijne vakantie!

Splashtours

Lasergamen

Futureland

Madurodam

Splashtours Lasergamen Futureland Madurodam
 
   

Laatst gewijzigd: 2012-02-13 12:40:10 · Gepubliceerd: 2011-04-29 09:10:18 - 1719